Ν. Συρμαλένιος: Αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας Βαλεντίνα

Δημοσίευση: 23.11.2022, 17:33
Τελευταία Ενημέρωση: 23.11.2022, 18:01

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, αποχαιρετούμε τη φίλη μας, τη συντρόφισσά μας Βαλεντίνα Γαβριελάτου, συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Συρμαλένιος. Η Βαλεντίνα Γαβριελάτου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί της Τήνου, όπου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου...
Η Βαλεντίνα Γαβριελάτου (πηγή φωτό: facebook)

Ο Νίκος Συρμαλένιος, προσθέτει στο συλλυπητήριο μήνυμά του:

"Μέχρι χθες ήταν αδύνατον να διανοηθούμε ότι ένα ατύχημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτό το αιφνίδιο και άδικο τέλος και να βυθίσει στο πένθος τα αγαπημένα παιδιά της και τον άντρα της το Βαγγέλη. Ποιος φταίει; ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ. Όμως πρέπει εμείς να το πούμε, ότι εκείνη υπηρέτησε με πάθος το ΕΣΥ και μάλιστα από την άμισθη θέση του προέδρου του Κ.Υ. Τήνου, το οποίο υπηρέτησε στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη γνώρισα κάπου 30 χρόνια πριν, μια εκρηκτική Κεφαλονίτισσα που έπιασε λιμάνι στην Τήνο. Προερχόμενη από αριστερή οικογένεια, συμπορεύτηκε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και μετέπειτα στο ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια αυταπάρνηση και πάθος που αναδεικνύουν οι αγωνιστές της Αριστεράς. Από τους πρώτους πολίτες στην πολιτική, στα κοινά του νησιού, στην αλληλεγγύη προς τους φτωχούς και καταφρονεμένους. Και όλα αυτά μέσα σε δύσκολες επαγγελματικές επιλογές και αναζητήσεις, της καθηγήτριας αγγλικών αλλά και της ξεναγού, ανάμεσα σε διαδοχικές εποχές κρίσης. Και ταυτόχρονα μαζί με το Βαγγέλη μεγάλωσαν τα δυό τους παιδιά.

Πάντα πρωτοπόρα και δραστήρια στην κομματική ζωή, παρά τις δυσκολίες ενίοτε που δημιουργούνταν λόγω του εκρηκτικού και δυναμικού της χαρακτήρα, που εκ των πραγμάτων παρήγαγαν και αντιθέσεις. Από το Φεβρουάριο του 2021 εκλέχθηκε στη Νομαρχιακή Επιτροπή και μετέπειτα συντονίστρια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υπέρβαση προβλημάτων πολιτικών αλλά και προσωπικών διαφορών που η ζωή αναδεικνύει για να παιδεύει τους ανθρώπους.

Προσωπικά χάνω μια αληθινή συντρόφισσα και φίλη.

Βαλεντίνα μας θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια, στα παιδιά της και στο σύντροφο της Βαγγέλη."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 177


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.