Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή νέου γηπέδου καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στον Κώστο Πάρου

Δημοσίευση: 16.11.2022, 20:55

Ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό έργο για το νησί της Πάρου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή γηπέδου Πετοσφαίρισης & Καλαθοσφαίρισης στον Κώστο Πάρου», προϋπολογισμού 120.260,80 € με ΦΠΑ. Η σύμβαση υπογράφηκε στο Δημαρχείο Πάρου μεταξύ του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου και του Κωνσταντίνου Πετρουλόπουλου, εκπροσώπου της αναδόχου «EVOLVE ENGINEERING PROJECTS ΙΚΕ.»...

Το γήπεδο, το οποίο θα κατασκευαστεί με ιδίους πόρους και σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος Πάρου στην Kοινότητα Κώστου, θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και παράλληλα θα φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις.

Επίσης, θα περιλαμβάνει ράμπα με κατάλληλη κλίση για να εξυπηρετεί την πρόσβαση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες και ΑΜΕΑ.

Τέλος, πρόκειται για ένα από τα γήπεδα σε μία σειρά πολυαθλητικών χώρων που έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται από τα πεπραγμένα της. Από την πλευρά μας, δουλεύουμε σταθερά υλοποιώντας έργα προστιθέμενης αξίας για την κοινωνία,  ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του νησιού μας.  Στο πλαίσιο αυτό, η προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων τςη Πάρου είναι συνεχής. Το νέο γήπεδο στον Κώστο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, και θα είναι στη διάθεση των παιδιών μας, ανοίγοντας δημιουργικούς δρόμους σε θετική κατεύθυνση.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 168


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.