Απάντηση της δημοτικής παράταξης Π. Κροντηρά στο Δήμαρχο Τήνου: "Σε λίγο θα πειστούμε ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση κύριε Σιώτε"

Δημοσίευση: 07.11.2022, 22:48
Τελευταία Ενημέρωση: 07.11.2022, 23:08

Απάντηση σε ανακοίνωση του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου, σχετικά με την κριτική που του ασκείται, δίνει η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας "Ενωμένοι για το νησί μας" με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, Παναγιώτη Κροντηρά. Εμείς κύριε Σιώτε, αντί των μακετών και των εξαγγελιών που εσείς καθημερινά παρουσιάζετε στην τοπική κοινωνία εδώ και έξι χρόνια, μπορούμε επιγραμματικά να αναφέρουμε τα έργα τα οποία υλοποιήθηκαν κατά την περίοδο της δικής μας δημαρχιακής θητείας, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η μείζων μειοψηφία του Δήμου Τήνου...
Παναγιώτης Κροντηράς

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι για το νησί μας" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κροντηρά:

Σε λίγο θα πειστούμε ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση κύριε Σιώτε

Κάνουμε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, τόσο εμείς ως παράταξη όσο και το σύνολο των δημοτών μας, για να πειστούμε για την αλήθεια των λεγομένων σας.
Και φυσικά απαντάμε με σοβαρότητα και έργο, το οποίο αντιλαμβάνεται και απολαμβάνει ο δημότης στην καθημερινότητα του, ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που εμείς ως παράταξη  κάναμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Εμείς κύριε Σιώτε, αντί των μακετών και των εξαγγελιών που εσείς καθημερινά παρουσιάζετε στην τοπική κοινωνία εδώ και έξι χρόνια, μπορούμε επιγραμματικά να αναφέρουμε τα παρακάτω έργα τα οποία υλοποιήθηκαν κατά την περίοδο της δικής μας δημαρχιακής θητείας.

Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφέρουμε:

    • Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου
    • Ίδρυση και λειτουργία 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου
    • Επέκταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου
    • Ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Τήνου
    • Αντικατάσταση ενός μεγάλου μέρους σωληνώσεων από αμίαντο στην πόλη της Τήνου

Και όσον αφορά τις κοινωνικές δομές:

    • Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
    • Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
    • Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
    • Αεροδιακομιδές ασθενών με φροντίδα και έξοδα του Δήμου 

Εσείς λοιπόν κύριε Σιώτε τι έχετε να αντιτάξετε σ΄ αυτό το πολυσχιδές έργο;

Για το μόνο που μπορείτε να «καυχάστε» κύριε Σιώτε είναι ότι με την έως σήμερα αδράνεια και αναποτελεσματικότητα που σας διακρίνει, έχετε απαξιώσει όλα τα προαναφερθέντα έργα και δεν έχετε δώσει τίποτα καινούργιο στον Τηνιακό λαό.

Οι χθεσινές σας εξαγγελίες δε, επιβεβαιώνουν την αλήθεια των προαναφερθέντων καθώς για να εμπλουτίσετε το κείμενο του απολογισμού σας μπήκατε στον κόπο να ενημερώσετε τον Τηνιακό λαό για «έργα» ύψους 7.000 και 11.000 ευρώ το καθένα, ουσιαστικά επεμβάσεις (κλείσιμο λακκουβών)  που αφορούν την διαχείριση της καθημερινότητας για την οποία κρίνεστε επίσης ανεπαρκής.

Αυτό είναι το όραμα που έχετε για το νησί μας; 

Σχετικά με την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων ύψους άνω των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ που διαρκώς διατυμπανίζετε για να καλύψετε την ένδεια των έργων και των επιχειρημάτων σας, φυσικά και την επικροτούμε, αλλά ο Τηνιακός λαός καθώς και ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι αναφέρεστε σε έργα παντελώς ανώριμα που βρίσκονται σε επίπεδο αιτήσεων και που θα κληθούν να υλοποιήσουν - αν ευδοκιμήσουν- οι επόμενες δημοτικές αρχές. 

Κλείνοντας και όσον αφορά το θέμα που καίει πραγματικά τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια θα αρκεστούμε στην επισύναψη φωτογραφικού υλικού για να καταλάβουν και οι συμπολίτες μας το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που συντελείται στην περιοχή Κοσίνι και που αποκλειστικά υπεύθυνος γι αυτήν είστε εσείς και οι συνεργάτες σας.

Εμείς ως δημοτική παράταξη έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεων και αποφάσεών μας δεν θα επιτρέψουμε αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί.

ΥΓ. Το γεγονός ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας δεν προσκλήθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής είναι δείγμα Δημοκρατίας και ταυτίζεται με την σημερινή σας ανακοίνωση όπου χαρακτηριστικά αναφέρετε ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Τήνο πρότυπο»;

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 176


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.