Διήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση στην Κέα

Δημοσίευση: 07.11.2022, 16:55
Τελευταία Ενημέρωση: 07.11.2022, 17:01

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στη νήσο Κέα, όπου επισκέφθηκε διαδοχικά τις περιοχές Οτζιά, Βουρκάρι, Ποίσσες, Κάτω Μεριά, Ιουλίδα και Κορρησία όπου συνομίλησε με φίλους και κατοίκους του νησιού...

Ο Γιάννης Βρούτσης στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κέας, Κοσμά Τζανίνη, και τους συνεργάτες του, με τους οποίους συζήτησαν το φλέγον ζήτημα του ωραρίου και της έλλειψης προσωπικού.

Ως αντιμετώπιση στο πρόβλημα, ο κ. Βρούτσης πρότεινε το επιτυχημένο μοντέλο της Σαντορίνης, όπου υπογράφηκε η πρώτη Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Ελλάδα, με βάση το άρθ. 55 του Ν.4635/2019 (Νόμος Βρούτση). Μια συμφωνία, με την οποία ωφελούνται όλοι! Εργαζόμενοι, Επιχειρήσεις, Τοπική Κοινωνία και τα Δημόσια Έσοδα.

Εν συνεχεία, είχε πολύωρη συνάντηση με τη Δήμαρχο Κέας, Ειρήνη Βελισσαροπούλου, καθώς και με μέλη της Δημοτικής Αρχής, όπου ζητήσαν για όλα τα θέματα-προβλήματα που αφορούν το νησί, αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Βρούτση στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Καστριανής και συνάντηση με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας, πατέρα Ελευθέριο Δεμένεγα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα του Αγροκτηνοτρόφου κ. Δημητρίου Κορασίδη, με τον οποίο συζήτησαν το πολύ σοβαρό θέμα της “μπαστούρας” ή δυσ-πους των ζώων. Ένα θέμα που αφορά τον Πρωτογενή Τομέα (Κτηνοτροφία), με υπέρογκα πρόστιμα στους κτηνοτρόφους και υπονομεύει με μείωση ή εξαφάνιση του ζωικού κεφαλαίου στα νησιά των Κυκλάδων.

Ο κ. Βρούτσης, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κέα, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο. Κέας Ν.Δ. Στέφανο Βρεττό και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 141


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.