Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου - Γ. Χατζημάρκος: Ευχαριστώ τον Υπουργό

Δημοσίευση: 04.11.2022, 21:02

Στο γραφείο του υποδέχθηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, με την άφιξή του στη Ρόδο, όπου βρίσκεται ως προσκεκλημένος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του 12ου Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου...

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στα γραφεία της Περιφέρειάς μας τον Υπουργό Θεόδωρο Σκυλακάκη, έναν άνθρωπο που ως επικεφαλής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης, χάρισε στη χώρα μας την πρωτιά σε όλη την Ευρώπη, αναφορικά με την υποβολή και έγκριση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, της ελληνικής πρότασης για το περιεχόμενο του εθνικού μας προγράμματος έργων και δράσεων, μέσα από τη μεγάλη ευρωπαϊκή χρηματοδοτική πρωτοβουλία NEXTGENERATIONEU», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, συμπληρώνοντας: «Ευχαριστώ τον Υπουργό για την αδιάλειπτη προθυμία του να στέκεται στο πλευρό μας και να στηρίζει τον δικό μας σκληρό αγώνα να καλύψουμε τις ανάγκες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου τόσο σε υποδομές όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν και για την πορεία του φακέλου του μεγάλου για τη Ρόδο έργου της αποκατάστασης του εμβληματικού Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, που έφτασε πλέον στο στάδιο της έγκρισης των τευχών δημοπράτησης του. Υπενθυμίζεται ότι για το εν λόγω έργο έχει εγκριθεί χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 16,8εκ. ευρώ, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου και η δημοπράτησή του προσδιορίζεται στα τέλη του μήνα.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 ο κ. Θ. Σκυλακάκης ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με τίτλο «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0», που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου, στην οποία μίλησε και ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε., Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 97


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.