Εγκαίνια του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Όρμο Κορθίου Άνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 02.11.2022, 15:27
Τελευταία Ενημέρωση: 02.11.2022, 15:41

Τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Όρμο Κορθίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29 Οκτώβριου 2022. Ο Αγιασμός τελέστηκε από το Μητροπολίτη Σύρου, Άνδρου, κύριο Δωρόθεο Β’, παρουσία του Βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών της «Ελληνικής Λύσης», κ. Δ. Βαγενά, καθώς και των Βουλευτών Κυκλάδων ΝΔ, κ.κ. Γ. Βρούτση, Φ. Φόρτωμα και Αικ. Μονογιού. Παρούσα η τοπική Αυτοδιοίκηση του Νησιού μας Ά Βαθμού, ο Έπαρχος Άνδρου, καθώς και πλήθος κόσμου....
(πηγή φωτό: facebook/Dimitris Tiniakos)

Παρόντα στα εγκαίνια  τα τέσσερα αδέρφια Λαούδη και η μητέρα τους κα Πολυξένη Λαούδη, οι οποίοι είναι οι χορηγοί του βρεφονηπιακού Σταθμού. Είναι εκείνοι, που από την πρώτη στιγμή ενστερνίστηκαν το εγχείρημα, το αγκάλιασαν και εν τέλει το χρηματοδότησαν, ώστε σήμερα το Κόρθι να απολαμβάνει την ύπαρξη Βρεφονηπιακού Σταθμού, τονίζει ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης.

Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, εξέφρασε και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους αδερφούς  Λαούδη, οι οποίοι είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του Νησιού και ιδίως της γενέτειράς τους,  το Κόρθι.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος χαιρέτησε την αλλαγή στάσης του Θ. Σουσούδη, ο οποίος αρχικά, κατά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος δημιουργίας Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την εγκατάστασή του στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ ακολούθως το υπερψήφισε και κατά τα εγκαίνια ζήτησε την επέκταση του.

Ο Δήμος μας, επισημαίνει ο Δήμαρχος, θα συνεχίσει μαζί με την τοπική κοινωνία να δημιουργεί υποδομές, που αναβαθμίζουν την Άνδρο και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων· θα συνεχίσει να «εκμεταλλεύεται» κάθε δυνατότητα ιδιωτικής και δημόσιας χρηματοδότησης προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων και της ανάπτυξης του Νησιού μας, ώστε σταδιακά να καταλάβει την θέση, που του αναλογεί.

Δείτε στο βίντεο τα εγκαίνια

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 96


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.