Γ. Βρούτσης: Επιχορήγηση 403.000 ευρώ για εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης στην Αντίπαρο

Δημοσίευση: 25.10.2022, 18:46

Με αφορμή την απόφαση έγκρισης επιχορήγησης ύψους 403.000 ευρώ, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στο Δήμο Αντιπάρου, για την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης στην Αντίπαρο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, προέβη σε δήλωση...

Ο Γιάννης Βρούτσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να προβαίνει σε επιχορηγήσεις για την υλοποίηση σημαντικών έργων για τα νησιά μας. Αυτή τη φορά, αποφασίστηκε η επιχορήγηση με 403.000 ευρώ του Δήμου Αντιπάρου, για την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού, δυναμικότητας 300 κ.μ./ημέρα, για τον οικισμό Αγίου Γεωργίου.
Πρόκειται για μια απόφαση σημαντική, που θα ανακουφίσει την περιοχή και παράλληλα θα συμβάλλει στην αύξηση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων του νησιού που είναι απαραίτητοι, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη που ανταποκρίθηκαν για μια φορά ακόμη στα αιτήματα των νησιών μας, ικανοποιώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση το αίτημα της Δημοτικής Αρχής Αντιπάρου και του Δημάρχου κ. Αναστάσιου Φαρούπου».

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: anonimos@gmail.com έγραψε: 26/10/2022
Αφορμή για προβολή φαίνεται να βρήκε ο βουλευτής κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, με την επιχορήγηση 403000,00 ευρώ για την εγκατασταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης στην αντίπαρο. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του δημοσιέυματος. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την διαφήμιση απο την είδηση. Όχι, πως πλεόν έχει και ιδιαίτερη σημασία καθώς τα ΜΜΕ φαίνεται να χάνουν την δύναμη τους. Δεν αρκεί η εκπαίδευση του ακροατή όπως πιθανόν μάθατε στο σχολείο. Χαρακτηριστικό είναι το φαινόμενο "ΛΕΞ" που χωρίς να προβλήθει κατάφερε να γεμίσει το Καυτατζώγλιο στάδιο με περίπου 30000 θεάτες που διψούσαν να ακούσουν τον στίχο του. Ενα στίχο που περιγράφει την σημερινή κοινωνία και μιλάει απευθείας στην καρδία κάθε ανθρώπου, χωρις να έχει την ανάγκη προβολής και διαφήμισης. Τί νόημα έχει η παράπάνω "είδηση" αν δεν είναι διαφημιση; Εφόσον όμως δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο που να απομονώνει τις ειδήσεις απο τις διαφημίσεις είμαστε αναγκασμένοι να ακουμε και τον θόρυβο που κάνει το μέσο και προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή μας. Τέτοιου έίδους ειδήσεις – ανακοινώσεις έχουν καταντήσει SPAM. θεωρώ πως τα παραδοσιακά ΜΜΕ, αν θέλουν να συνεχίσούν να εκπέμπουν θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ράπερ "ΛΕΞ", δηλαδή να μεταδίδουν και να ανακοινώνουν ότι έχει πραγματικά νόημα για τους ακροατές και τηλεθεατές του. Το φίλτρο δεν χρειάζεται να το έχει ο δέκτης, χρειάζεται να βρίσκεται στο μέσο. Γι' αυτό, φίλτρο όχι μόνο στο νερό αλλά και στη

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 113


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.