Εγκαινιάστηκε το νέο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σχοινούσας

Δημοσίευση: 21.10.2022, 19:16

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου εγκαινίασαν την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το νέο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σχοινούσας, το οποίο ανεγέρθηκε με δωρεά της Οικογένειας Κωνσταντίνου Μαρτίνου, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. "Πρόκειται για ένα σπουδαίο, ζωτικής σημασίας έργο υποδομής, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τη δημόσια υγεία σε ένα από τα μικρά νησιά του Δήμου μας. Εκ μέρους των κατοίκων της Σχοινούσας ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Οικ. Κων. Μαρτίνου για την έμπρακτη αγάπη τους προς το νησί, που τους καθιστά Ευεργέτες!", δήλωσε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός...

Το νέο κτίριο περιλαμβάνει 2 ιατρεία - εξεταστήρια, μονάδα ημερήσιας νοσηλείας 2 κλινών, μικροβιολογικό εργαστήριο, αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ..

Στο ιατρείο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ήδη σύστημα τηλεϊατρικής.

Η ανέγερση του ΠΠΙ Σχοινούσας και ο σύγχρονος εξοπλισμός αναβαθμίζουν τη δημόσια υγεία στο νησί της Σχοινούσας.

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στη Σχοινούσα για μεταφορά φαρμάκων μέσω drone στις Μικρές Κυκλάδες και εγκαινίαση του ΠΠΙ

Τα εγκαίνια του ΠΠΙ Σχοινούσας πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, παρουσία του Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστου Ροϊλού, του Προϊσταμένου του Τμήματος Βελτίωσης και Ελέγχου Ποιότητας της 2ης Υ.ΠΕ. Γιώργου Κουκουλά, ο Έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης και της Αν. Διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, Καλλίτσας Φραγκίσκου.

«Παραδώσαμε στην 2η Υ.ΠΕ. και στην τοπική κοινωνία ένα σύγχρονο ιατρείο, το οποίο ανεγέρθηκε χάρη στη διάθεση προσφοράς της Οικ. Κωνσταντίνου Μαρτίνου προς τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ιδιαίτερα προς τη Σχοινούσα. Πρόκειται για ένα σπουδαίο, ζωτικής σημασίας έργο υποδομής, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τη δημόσια υγεία σε ένα από τα μικρά νησιά του Δήμου μας. Εκ μέρους των κατοίκων της Σχοινούσας ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Οικ. Κων. Μαρτίνου για την έμπρακτη αγάπη τους προς το νησί, που τους καθιστά Ευεργέτες!», δήλωσε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 107


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.