Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Tui, Sebastian Ebel, στη Ρόδο

Δημοσίευση: 01.10.2022, 10:46
Τελευταία Ενημέρωση: 01.10.2022, 10:48

Τον από σήμερα νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Tui, Sebastian Ebel υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος. Σκοπός της πρώτης του επίσκεψής του στην Ελλάδα από τη νέα του θέση ήταν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση εργασίας για την πορεία και τα επόμενα βήματα του «The Rhodes Co-Lab», από τα συμβαλλόμενα μέρη του συμφώνου συνεργασίας, τον όμιλο Tui, το Ίδρύμα Tui Care Foundation και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...

Τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο συνόδευαν ο Thomas Ellerbeck, διευθύνων σύμβουλος του Tui Care Foundation και κορυφαία στελέχη του ομίλου, ενώ από πλευράς του προορισμού της Ρόδου, στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Τηλέμαχος Καμπούρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Μπόνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Ρόδου, Γιάννης Δημόπουλος, η υπεύθυνη του έργου από την ελληνική πλευρά, Αγγελική Χονδροματίδου, καθώς και στελέχη και σύμβουλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε 6 άξονες, 13 στρατηγικούς στόχους και 26 δράσεις εξειδικεύεται το «The Rhodes Co-Lab», για τα επόμενα πέντε έτη, στα οποία θα μετατρέψει τη Ρόδο στον κορυφαίο βιώσιμο προορισμό παγκοσμίως. Κατά την συνάντηση, τέθηκε ακόμα ο επόμενος στόχος, αυτός της τελικής παρουσίασης του προγράμματος στους τοπικούς φορείς και την κοινωνία της Ρόδου τους επόμενους μήνες. 

«Σήμερα, εν μέσω μιας θεαματικής τουριστικής περιόδου για το Νότιο Αιγαίο, που ξεπέρασε ακόμα και τη χρόνια ρεκόρ του 2019 με διψήφιο ποσοστό, οδηγούμε το δρόμο προς τον Αύριο. Ένα αύριο βιώσιμο, αξιόπιστο, υπεύθυνο για τον Τουρισμό. Με μεγάλη χαρά, υποδέχομαι τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου TuiSebastian Ebel, που αναλαμβάνει τα ηνία του ηγέτη στον Τουρισμό παγκοσμίως. Μαζί με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Tui Care Foundation Thomas Ellerbeck εξετάζουμε την πρόοδο και εξειδικεύουμε τα επόμενα βήματα του «The Rhodes Co-Lab», που έχει πλέον μπει σε τροχιά υλοποίησης. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, μετατρέπουμε τον τουρισμό σε πηγή καλού για τους πολίτες, την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Μετασχηματίζουμε τον τουρισμό σε πηγή καλού για το μέλλον μας σε αυτό τον πλανήτη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Στο κλείσιμο της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές ότι μένουν πλέον  μόνο μερικές επιμέρους εξειδικεύσεις και προτεραιοποιήσεις μέχρι την παρουσίαση του τελικού σχεδίου στους φορείς και την κοινωνία της Ρόδου εντός των επόμενων μηνών. 

Newsroom Cyclades Voice 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 73


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.