Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης σε Σύρο, Νάξο, Αμοργό, Πάρο, Σαντορίνη

Δημοσίευση: 22.09.2022, 18:07
Τελευταία Ενημέρωση: 22.09.2022, 18:13

Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, που είναι η άμεση επαφή και γνώση του επιχειρησιακού του τομέα, επισκέφτηκε από 15 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2022 τα νησιά των Κυκλάδων, Σύρος, Νάξος, Αμοργός, Πάρος και Σαντορίνη, τα οποία ανήκουν στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου. Συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης με πρωτοβουλία του Συντονιστή συγκλήθηκαν ΣΤΟ (Συντονιστικά Τοπικά Οργανα) στις εγκαταστάσεις των Δήμων Νάξου, Αμοργού, Πάρου και Σαντορίνης...
Από την επίσκεψη του Συντονιστή στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου στο Χαλκί

Στις συσκέψεις, εκτός από τους τοπικούς Διοικητές και Προϊσταμένους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, έλαβαν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι Φορείς της Πολιτικής Προστασίας (Πολιτική Προστασία των Δήμων, Δασονομεία, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, Στρατός, Εθελοντές).

Πέρα από τους προβληματισμούς  και τα τυχόν προβλήματα, που παρατηρήθηκαν στην διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και τα οποία επισημάνθηκαν, πιστοποιήθηκε η άριστη συνεργασία όλων των παραπάνω Φορέων με τον πυλώνα της Πολιτικής Προστασίας που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα.

Παράλληλα ο Συντονιστής επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις των Πυροσβεστικών Κλιμακίων και Εποχικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων, αλλά είχε και την ευκαιρία και την δυνατότητα να αποκομίσει εικόνα σχετικά με το ανάγλυφο, τη βλάστηση και την επικινδυνότητα του κάθε νησιού.

Από την επίσκεψη στα νησιά

Σαντορίνη

Σύρος

Νάξος

Πάρος

Αμοργός

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 128


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.