Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσίευση: 13.09.2022, 18:26
Τελευταία Ενημέρωση: 13.09.2022, 18:31

Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά για τους μαθητές του Νομού μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ωφέλιμης και σημαντικής διαδρομής γεμάτης, στόχους και όνειρα, με τελικό στόχο την κατάκτηση της γνώσης και της προσωπικής ολοκλήρωσης, επισήμανε σε μήνυμά του, μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς...

Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Αγαπητοί Μαθητές, Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,

Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα για τους μαθητές του Νομού μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ωφέλιμης και σημαντικής διαδρομής γεμάτης, στόχους και όνειρα, με τελικό στόχο την κατάκτηση της γνώσης και της προσωπικής ολοκλήρωσης. 
Το σχολείο αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας, παρέχοντας στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις, τα εφόδια και τις δεξιότητες, ώστε να ανταποκριθούν στις μελλοντικές προκλήσεις και να γίνουν ολοκληρωμένοι πολίτες.
Φέτος, τα σχολεία ανοίγουν σε συνθήκες ομαλότητας, μακριά απ’ τα προβλήματα και τους περιορισμούς της πανδημίας. Γεγονός, που μας γεμίζει με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές να έχουν μια συναρπαστική χρονιά, γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και όμορφες στιγμές.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας, καλή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά. Να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους, με τον ίδιο άοκνο ζήλο, διαπαιδαγωγώντας και διαπλάθοντας τους δημιουργικούς πολίτες του αύριο.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας αρωγός, για τη στήριξη του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου σας. Καλοτάξιδη σχολική χρονιά»
.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 145


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.