Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece, Alexander Zinell

Δημοσίευση: 30.08.2022, 13:47
Τελευταία Ενημέρωση: 30.08.2022, 13:54

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece, Alexander Zinell, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Ρόδο για το «Summer Aviation Forum», που πραγματοποιείται στο νησί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε στον κ. Zinell την ικανοποίηση του για την έγκαιρη, παρά την πανδημία, ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης των τεσσάρων διεθνών αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα των Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης...

Κατά τη συνάντησή τους, στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας», Σάκης Ανυφαντής, συζήτησαν για την επιτυχία της τουριστικής περιόδου και τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώνουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στο ρόλο της Πρωτοβουλίας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό, της οποίας πλέον από φέτος, η Fraport Greece αποτελεί ενεργό φορέα και συντελεστή. 

Εκτενής συζήτηση έγινε επίσης για το μέλλον των υποδομών των αερολιμένων καθώς και για τη συνεργασία της εταιρείας με την Περιφέρεια στο κομμάτι της υποστήριξης των τουριστικών προορισμών σε επίπεδο προώθησης και μάρκετινγκ σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Τέλος, o Περιφερειάρχης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στο The Rhodes Co-Lab, την πρωτοβουλία και το πενταετές πρόγραμμα που πρόκειται να μετατρέψει τη Ρόδο στον 1ο βιώσιμο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
 
Ανανεώνοντας τη συνάντησή τους στο άμεσο μέλλον, ο Περιφερειάρχης δήλωσε: 

"Οι επιτυχίες των νησιών είναι αποτέλεσμα μια ευρύτατης συλλογικής δουλειάς που περιλαμβάνει όλους τους συντελεστές της τουριστικής εμπειρίας. Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, επαγγελματικοί φορείς, Αυτοδιοίκηση ένωσαν δυνάμεις. Ο διαχειριστής των μεγάλων διεθνών αερολιμένων του Νοτίου Αιγαίου, Fraport, συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό και αυτό αποδεικνύει ότι η συνεργασία χωρίς παρωπίδες και δογματισμούς πάντα αποδίδει και γεννά επιτυχία. Πρωταθλήτρια λοιπόν όχι μόνο στον Τουρισμό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά πάνω από όλα στην αντίληψη για συνένωση δυνάμεων."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 154


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.