Χ. Κόκκινος: Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής έχει ανάγκη αναβάθμισης και όχι μικροπολιτικής!

Δημοσίευση: 25.08.2022, 11:01

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Αγροτικής Οικονομίας και Χειροτεχνίας Κρεμαστής αποτελεί κοινη πεποίθηση ότι έχει ανάγκη αναβάθμισης και όχι μικροπολιτικής, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου", Χαράλαμπος Κόκκινος...

Συνεχίζοντας, ο Χαράλαμπος Κόκκινος, αναφέρει:

"Από το 1965 που ξεκίνησε τη λειτουργία της στο νησί της Ρόδου  αποτελεί το σημαντικότερο καλοκαιρινό πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός για το Νοτιο Αιγαίο όμως η "κόπωση" και η έλλειψη ανανέωσης των διαδικασιών και η απουσία καινοτομίας είναι εμφανέστατη!
Μάλιστα φέτος ,μετά τα τελευταία δύο (2)χρόνια που πραγματοποιήθηκε με δυσκολίες λόγω της πανδημίας, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες και δεν ικανοποιηθηκαν!

Οι εξαγγελίες για αναβάθμιση και μετεξέλιξη έχουν μείνει στο κενό και δεν έχει δοθεί ο διεθνής χαρακτήρας που απαιτείται!Συγχρόνως δεν έχει εξελιχθεί ούτε το στήσιμο των περιπτέρων των εκθετών ούτε η παρουσίαση των δρώμενων.

Είναι ανάγκη να μεταφερθεί η γνώση, η εμπειρία και το "καινούριο "όπως αυτό εμφανίζεται σε άλλες εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχουν σε αυτές φορείς της περιοχής μας!
Είναι απαραίτητο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και σοβαρή και συνεπή χρηματοδότηση από τους συνδιοργανωτές της Έκθεσης και να μην καταγράφονται περίεργες ..."αποχές  όπως αυτή της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου που δεν την  στήριξε με τη χρηματοδότηση αυτό το μεγάλο οικονομικό και πολιτιστικό γεγονός πριν δύο( 2)χρόνια και εν μέσω  covid!"

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός μας "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" επιδιώκει και επιθυμεί το καλύτερο για τους νησιώτες μας και γι αυτό διεκδικεί την αναβάθμιση της Έκθεσης της Κρεμαστής και δεν συμβιβάζεται με την  προχειρότητα και "μερεμέτια που συντηρούν το παλιό και το ξεπερασμένο, τονίζει καταλήγοντας ο Χαράλαμπος Κόκκινος - Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" - Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου - Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 101


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.