Επίσκεψη της Ε.Α.Σ. Νάξου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Δημοσίευση: 12.08.2022, 20:36
Τελευταία Ενημέρωση: 12.08.2022, 20:43

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου επισκέφθηκε την Παρασκευή την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη Μικρή Βίγλα Νάξου, όπου παραθερίζει. Όπως είναι γνωστό, είναι λάτρης του νησιού, το πρωτοεπισκέφθηκε για διακοπές το 1982 και από τότε συχνά το επιλέγει για τις διακοπές της. Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, κατά τη συζήτηση που διεξήχθη και διήρκεσε περίπου μία ώρα, αναφέρθηκε στα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Νάξου. Προβλήματα που έθεσε τεκμηριωμένα η Ε.Α.Σ. στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Υπουργείο...
Την ΠτΔ επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δ. Καπούνης και ο νομικός - οικονομολόγος, Βασίλης Φραγκουλόπουλος

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα του ναξιακού πρωτογενούς τομέα, που έχουν οξυνθεί στη σημερινή συγκυρία, και είπε ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Α.Σ. είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε γενικότερα ζητήματα του νησιού, καθώς όλα επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων που εκπροσωπεί και κινούν την τοπική οικονομία και είχε ενδιαφέροντα διάλογο γι' αυτά με την Πρόεδρο.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι κατά καιρούς σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας τιμούν και προτιμούν την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. και τις Πατάτες Νάξου Π.Γ.Ε. στα επίσημα γεύματα και δείπνα που παραθέτει η Πρόεδρος. Ελπίζουμε ότι και άξιοι Νάξιοι σεφ θα κληθούν να προσφέρουν τη μαγειρική μαστοριά τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Δημήτρης Καπούνης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αγαπά και τιμά το νησί μας, αντιλαμβάνεται και κατανοεί τα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της και δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή της στην επίλυσή τους.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 62


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.