Γ. Χατζημάρκος για την ΤΚΣΣΕ: «Η επιτομή της αντίληψης της κοινωνικής συνοχής, της ειρήνης, της συνεργασίας, της συνένωσης δυνάμεων»

Δημοσίευση: 07.08.2022, 00:24

«Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, για την υπογραφή της νέας Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΤΚΣΣΕ), η οποία για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα...

Η νέα ΤΚΣΣΕ, τριετούς διάρκειας, προβλέπει συνολική αύξηση 13%, ποσοστό εκ του οποίου το 9% θα ισχύσει από 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα, επεκτείνεται και σε νέες ειδικότητες εργαζομένων

Ο Περιφερειάρχης τονίζει επίσης ότι η Σύμβαση αποτελεί την επιτομή της κοινωνικής συνοχής, της εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας, της συνένωσης δυνάμεων αλλά της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, και της διορατικότητας.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

«Η υπογραφή της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, είναι η επιτομή της αντίληψης κοινωνικής συνοχής. Και ειρήνης, και συνεργασίας, και συνένωσης δυνάμεων, και υπευθυνότητας, και σοβαρότητας, και διορατικότητας. Δεν έχω λόγια που να εκφράζουν τα συγχαρητήρια μου στις διοικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.  Τίποτα δεν έγινε τυχαία σε αυτό τον τόπο, καμία επιτυχία δεν ήρθε συγκυριακά και η πρωτοπορία είναι πια στοιχείο της προσωπικότητας, του χαρακτήρα  ενός τόπου που διδάσκει τη χώρα διαχείριση κρίσεων και κατάρτιση σχεδίων ανάτασης της οικονομίας και της κοινωνίας. Είμαι περήφανος υπηρέτης ώριμων και υπεύθυνων συλλογικών φορέων και αγώνων».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.