Λογαριασμός στο TikTok: Aπαντά σε ερωτήσεις με απόκοσμες εικόνες και τεχνητή νοημοσύνη

Δημοσίευση: 29.07.2022, 21:05
Τελευταία Ενημέρωση: 29.07.2022, 21:11

Απόκοσμες εικόνες και τρομακτικές selfie σχετικά με το τέλος της ανθρωπότητας γίνονται viral μέσα από λογαριασμό του TikTok...

Ο λογαριασμός επιτρέπει σε επισκέπτες να κάνουν μια ερώτηση και εκείνος με τη σειρά τους τους παρουσιάζει την «απόκοσμη» απάντησή του με μια εικόνα.

Όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun», ο λογαριασμός «Robot Overloards» χρησιμοποιεί την εφαρμογή δημιουργίας εικόνων DALL-E mini AI -με το όνομα να είναι εμπνευσμένο από την ταινία WALL-E που είναι συμπαραγωγή της Pixar με την Disney – και παράγει αποκαλυπτικές εικόνες και selfie.

@robotoverloards Asking an Ai how Human mutants will look like #fyp #mutant #mutants#scary#horror#ai#midjourney #dalle2 ♬ It's Just a Burning Memory - The Caretaker

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν μακάβρια στιγμιότυπα, όπως ανθρώπους με κομμένα χέρια, στα οποία έχουν ένα κινητό, παραμορφωμένα πρόσωπα από εγκαύματα ή ασθένειες, όπως και ανθρώπους είναι κάτι ανάμεσα σε cyborg και εξωγήινους.

@robotoverloards Besvara @domcorpo Asking an Ai your requests Part 6:Photos taken after death/in afterlife #afterlife #death #religion#ai#midjourney #dalle2 ♬ It's Just a Burning Memory - The Caretaker

Σύμφωνα με το Open AI το DALL-E mini AI δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελεί το μοντέλο μιας γλώσσας μετασχηματιστή που μπορεί να μετατρέψει σχεδόν κάθε ιδέα, σε εικόνες.

«Λαμβάνει υπόψιν τόσο το κείμενο όσο και την εικόνα σαν μια ενιαία ροή δεδομένων. Περιέχει έως και 1.280 διαφορετικές πιθανότητες και εκπαιδεύεται χρησιμοποιώντας τη μέγιστη πιθανότητα να δημιουργήσει όλες τις διαφορετικές περιπτώσεις, την μία μετά την άλλη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 122


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.