Κυρ. Βελόπουλος: Η κυβέρνηση προσπαθεί να θεραπεύσει τα προβλήματα με την ασπιρίνη των επιδομάτων

Δημοσίευση: 06.07.2022, 17:43

Με κριτική στην λειτουργία των ΜΜE ξεκίνησε την ομιλία του την Τετάρτη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της Κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. «Εχθές από το απόγευμα καιγόταν η Ελλάδα εκκενώνονταν χωριά και τα ΜΜΕ δεν το ανέφεραν παρά τα εκατομμύρια που έχουν λάβει».
(πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Συνεχίζοντας ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική και κοινωνική πολιτική που ακολουθεί.

«Από το 2020 η Ελληνική Λύση είχε προβλέψει την επισιτιστική κρίση και σήμερα συντάχθηκαν όλοι στη γραμμή μας. Εάν ακούγατε την Ελληνική Λύση και προμηθευόταν η χώρα, είτε φυσικό αέριο σε χαμηλή τιμή, είτε πετρέλειο σήμερα η Ελλάδα θα είχε στην άκρη 15 με 20 δις ευρώ.

Για μας ο λαϊκισμός όπως τον εννοούν κάποιοι, έχει και τα καλά του. Υπέρ των Ελλήνων και του λαού πρέπει να λειτουργούν οι πολιτικοί μας» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Στη συνέχεια άσκησε κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Τσίπρας δεν θυμήθηκε τους 7.000 νοσηλευτές που είναι άνεργοι», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και υποστήριξε ότι υπάρχει προοπτική συγκυβέρνησης «που ζυμώνεται στα παρασκήνια που ετοιμάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Νέα Δημοκρατία. Θα το δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Τα τρία κόμματα εξουσίας εκεί φτάσατε πρέπει να προσαρμοστείτε".

«Η παγκοσμιοποίηση που έφερε τη χώρα στο μηδέν και τώρα πρέπει να κάνουμε restart. Ενωμένοι οι Έλληνες θα κάνουμε restart και θα δώσουμε τη λύση που αξίζει στους Έλληνες».

Ο κ. Βελόπουλος εκτίμησε ότι θα υπάρξουν γεωπολιτικές αλλαγές, στις οποίες η Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοστεί.

«Η παγκοσμιοποίηση που άλλαξε τον κόσμο και κράτησε 40 χρόνια θα δώσει τη θέση της στην περιφερειοποίηση. Θα δημιουργηθούν νέα γεωπολιτικά μπλοκς που θα έχουν ως κοινό παρανομαστή ενεργειακή διατροφική αμυντική επάρκεια. Να επιστρέψουμε στην εγχώρια βιομηχανία» υποστήριξε.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξέφρασε τη διαφωνία του με την πολιτική επιδομάτων που όπως υποστήριξε, ακολουθεί η κυβέρνηση.

«Πολλοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης ζουν εκτός κοινωνίας. Ένας στους δυο μισθωτούς αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιό του. Οι Έλληνες έχουν υψηλό ενοίκιο, ακριβό ρεύμα, δυσκολία εύρεσης εργασίας. Το 15% των Ελλήνων δανείζεται από τρίτους για να καλύψει βασικές ανάγκες. Κι' εσείς τι κάνετε; Την ώρα που η γάγραινα απλώνεται στην οικονομία πετάτε την ασπιρίνη των επιδομάτων».

«Έχετε κάνει λάθη. Η φωνή της Ελληνικής Λύσης είναι η φωνή που θέλει να ξυπνήσει την κυβέρνηση από τον λήθαργο γι' αυτά που έρχονται. Την ενεργειακή, την επισιτιστική κρίση και κυρίως την πείνα», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 107


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.