Ηλεκτρονικά πραγματοποιούνται πλέον οι εξετάσεις για το πιστοποιητικό κατάρτισης ΕΦΕΤ

Δημοσίευση: 06.07.2022, 15:01

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει ότι ξεκινά η ηλεκτρονική εξέταση (e-exam) για την έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού κατάρτισης για τους περισσότερους από 1700 απασχολούμενους στον κλάδο των τροφίμων και ποτών που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ από το Επιμελητήριο Κυκλάδων...

Σημειώνεται, ότι η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα και των συνεχών παρεμβάσεων και της πρόσφατης συνάντησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Αντώνιο Ζαμπέλα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, την οποία οργάνωσε και συντόνισε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Χριστιάννα Καλογήρου και έρχεται να καλύψει μια εκκρεμότητα που εντάθηκε ιδιαίτερα εξαιτίας των δυσκολιών στην πραγματοποίηση των εξετάσεων που προκάλεσε η πανδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτισθέντων από τους φορείς υλοποίησης προγραμμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1 πραγματοποιούνται από τις 4 Ιουλίου 2022 και στο εξής μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογή εξέτασης (e-exam) σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και οδηγίες συμμετοχής, με χρήση του ακόλουθου ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://ops-efet.gr/public/nea-eksetasi 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημέρωσε άμεσα όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων του ΕΦΕΤ για να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική εξέταση, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει στο email τους, ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης, σε όποιο νησί και αν βρίσκονται.

Όσοι από τους συμμετέχοντες δεν είχαν δηλώσει το e-mail τους και ως εκ τούτου δεν έχουν λάβει σχετική ενημέρωση, είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://forms.gle/RABo5pJA8joUqxqDA για να λάβουν οδηγίες.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 112


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.