Στη Νάξο με τον Υπουργό Ναυτιλίας ο Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 05.07.2022, 17:39

Τη Νάξο επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, αποτελούμενου επίσης από το βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη, το βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, το βουλευτή Έβρου, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, το Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πάνο Αλεξανδρή, αλλά και τους λοιπούς βουλευτές Κυκλάδων...

Οι συναντήσεις εργασίας ξεκίνησαν από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, όπου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη, κ.κ. Καλλίνικο, ενώ ξεναγήθηκαν στη Χώρα, όπου συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες του νησιού, οι οποίοι τους μετέφεραν την ικανοποίησή τους για την μέχρι τώρα τουριστική κίνηση.

Αμέσως μετά, επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Νάξου, όπου ο Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξιος Αποστολόπουλος, απένειμε σε όλους τιμητική πλακέτα. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την επιβατική κίνηση στο λιμάνι του νησιού, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση στο ασθενοφόρο σκάφος του Λιμενικού.

Το μεσημέρι πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Νάξου, Δημήτρη Λιανό, τον Έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, Αντιδημάρχους και λοιπούς αυτοδιοικητικούς, στο Δημαρχείο του νησιού. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ Αντιπλοίαρχος Λ.Σ κ. Ιάκωβος Γκίζης, ο Λιμενάρχης Νάξου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξιος Αποστολόπουλος, ο  Προέδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Ιωάννης Ρούσσος, ο Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Μανώλης Μπαρδάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου, Νίκος Κουτελιέρης, ο Προέδρος της Μαζικής Εστίασης Νάξου, Γιάννης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι των Σμυριδεργατών Νάξου, ο Προέδρος των Κτηνοτρόφων Νάξου, Βασίλης Κρασσάς, η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου και τέλος, εκπρόσωποι επαγγελματικών, αθλητικών και λοιπών φορέων.

Από τη σύσκεψη στο Δημαρχείο

Τέλος, συναντήθηκαν με μέλη και στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου εκτενώς απασχοληθήκαν με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα της καθημερινότητας.

«Η σημερινή επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, είναι πολύ σημαντική και σημειολογική, γιατί αποδεικνύει ότι τα νησιά μας είναι η πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε νησιώτη. Συνεχίζουμε μαζί!», δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος της επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα καθημερινότητας, αλλά και θέματα υποδομών της Νάξου ενώ αμφότερες οι πλευρές υπογράμμισαν τον καταλυτικό ρόλο της στήριξης της Κυβέρνησης μέσα από την πληθώρα των χρηματοδοτικών εργαλείων που διατίθενται από τα Υπουργεία. Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, αλλά και ο επιχειρηματικός και τουριστικός κόσμος του νησιού. 

Περιοδεία στη Χώρα Νάξου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 177


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.