Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στην Τήνο

Δημοσίευση: 04.07.2022, 18:01

Στην Τήνο μετέβη την Κυριακή 3 Ιουλίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο των επισκέψεων της σε δομές υγείας όλης της χώρας. Στο νησί την υποδέχτηκαν ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, ο Δήμαρχος της Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο Διοικητής της ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου , Χρήστος Ροϊλός και ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου, Γιώργος Βασιλάκης. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου και περιηγήθηκε στους χώρους του. Συγκεκριμένα είδε το μικροβιολογικό εργαστήριο, την αίθουσα τηλεϊατρικής, το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το ακτινολογικό τμήμα, το καρδιολογικό τμήμα, καθώς επίσης και το Εμβολιαστικό Κέντρο. Ακολούθησε σύσκεψη με τη Διοίκηση και τα στελέχη του Κέντρου Υγείας...

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε έμφαση στην ανάγκη δημιουργίας ξενώνων για τους γιατρούς και το προσωπικό που μετακινείται στα νησιά, όπως και στην επέκταση του δικτύου τηλεϊατρικής που λειτουργεί ήδη στο νησί. Συζητήθηκαν επίσης τα κίνητρα που προβλέπονται στη νέα διάταξη και αφορούν στις μετακινήσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για τη κάλυψη αναγκών στα νησιά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου συζήτησε με το Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο και το βουλευτή Φίλιππο Φόρτωμα.

Η Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε ακόμητον ιερό ναό Παναγίας της Ευαγγελιστριας της Τήνου, όπου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β' και τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου, πατέρα Γεώργιο Φανερό.

Αποχωρώντας από το νησί η κ. Γκάγκα δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το ταξίδι της και υποσχέθηκε ότι τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και η ίδια θα βοηθήσουν για να βελτιωθεί ότι είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 56


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.