Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Κύθνο

Δημοσίευση: 04.07.2022, 15:10

Την Κύθνο επισκέφτηκε ο  βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, για την εορτή των Αγίων Αναργύρων, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα συναντήσεις με το Δήμαρχο, Σταμάτη Γαρδέρη, και τους τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο των επαφών που κάνει σε κάθε νησί, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τα τοπικά θέματα...

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Κύθνου, Σταμάτη Γαρδέρη και τους Αντιδημάρχους Αντώνη Κοκιασμένο και Κώστα Φιλιππαίο, αλλά και με τον Πρόεδρο της τοπικής της Ν.Δ., Κώστα Γονιδάκη.

Κατά τη  διάρκεια των συναντήσεων, συζήτησαν για την πορεία της τουριστικής περιόδου και για τα έργα που πραγματοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί να γίνουν με την αξιοποίηση των πολλαπλών χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει θέσει στη διάθεση των ΟΤΑ η Κυβέρνηση. Ο Δήμος της Κύθνου βρίσκεται ψηλά σε απορροφητικότητα και η συνεργασία του με την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία, αποφέρει καρπούς για το νησί και τους ανθρώπους του, σημειώνει ο βουλευτής.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας έλαβε μέρος στους θρησκευτικούς εορτασμούς και  παρακολούθησε τον Εσπερινό στις 30 Ιουνίου, στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά, μαζί με πλήθος πιστών, ενώ την Παρασκευή 1η Ιουλίου, παρέστη στη Θεία Λειτουργία, στον Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Δρυοπίδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωροθέου.

«Η επίσκεψή μου στην Κύθνο, σταθερό προορισμό πρώτης επιλογής πολλών επισκεπτών, ξένων και επαναλαμβανόμενων Ελλήνων, λόγω εγγύτητας με την Αθήνα, μου επιβεβαίωσε την κοινή σύμφωνη γνώμη ότι φέτος η σεζόν κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα. Στη συνομιλία που είχα με τους επιχειρηματίες του νησιού, μου μετέφεραν την ικανοποίησή τους για την έως τώρα πορεία. Είναι σημαντικό ότι οι προσπάθειες όλων μας, τόσο των εργαζομένων στον τουρισμό, όσο και των, επιχειρηματιών και της πολιτείας, έφεραν σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα», δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος της επίσκεψής του.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 86


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.