Σε Μήλο και Κίμωλο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Δημοσίευση: 01.07.2022, 21:46

Επίσκεψη στα νησιά Μήλο και Κίμωλο πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συνοδεύοντας την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρη Αθανασούλη. Ο κ. Λεονταρίτης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Τάφω κτερίζειν» στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μήλου, την οποία εγκαινίασε η υπουργός Πολιτισμού, με την οποία πραγματοποίησαν αυτοψία στις Κατακόμβες, στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου και επισκέφθηκαν διάφορα σημεία του νησιού, όπου γίνονται ανασκαφές...

Ο  Αντιπεριφερειάρχης είχε συναντήσεις με την Έπαρχο Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, το Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη και δημοτικούς συμβούλους του νησιού και παρέστη στην παραλαβή του έργου του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου του νησιού, συνολικού προϋπολογισμού 314.000,00 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εκτελέστηκε σε συνεργασία με το Δήμο Μήλου.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, συνοδευόμενος από την Έπαρχο και το Δήμαρχο Μήλου επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο του νησιού, στο οποίο έγιναν εκτεταμένες παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000,00 ευρώ, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης, ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους, ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή «14 Μάρτυρες», συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 ευρώ, καθώς και η χρηματοδότηση της εκπόνησης της μελέτης που αφορά το σύνολο του παραλιακού μετώπου.

Την Παρασκευή ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στην Κίμωλο, συνοδεύοντας την κ. Μενδώνη και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με το Δήμαρχο Κώστα Βεντούρη, το δημοτικό συμβούλιο και φορείς του νησιού.

Newsroom Ctclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 91


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.