Διεθνείς διακρίσεις για τη Νάξο και ενέργειες προβολής του Δήμου

Δημοσίευση: 24.06.2022, 12:11

Η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Νάξου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοφιλούς σειράς σειρά ταξιδιωτικών εκπομπών 4k Heritage TV/ Visiotel που αναμεταδίδονται μέσα από διαφορετικά τηλεοπτικά δίκτυα και δορυφορικές πλατφόρμες και προβάλλουν τον πολιτιστικό, θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό σε εκατομμύρια δυνητικούς ταξιδιώτες με ποιοτικά ενδιαφέροντα. Σε συνέχεια τηλεοπτικών γυρισμάτων που είχαν πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το προηγούμενο καλοκαίρι, δημιουργήθηκαν πέντε ξεχωριστά επεισόδια με θέματα σχετικά με τα ιστορικά μνημεία, το Κάστρο και τη Χώρα της Νάξου, τους παραδοσιακούς οικισμούς και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του νησιού...
Εικόνα της Χώρας Νάξου από το νησάκι Παλάτια (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

«Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το αφήγημα μας και εμβαθύνουμε σε ειδικές μορφές τουρισμού χωρίς όμως να παραμελούμε τα δυνατά μας «χαρτιά», δηλαδή  την εντυπωσιακή ακτογραμμή μας, τη γαστρονομία και τις ποιοτικές υπηρεσίες μας», εξηγεί ως προς το σκεπτικό προβολής του Δήμου και της Τουριστικής Επιτροπής, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς.

Δείτε εδώ: https://visiotel.com/4k-documentary/ 

Στο πνεύμα αυτό άλλωστε ο Δήμος και το τμήμα Τουρισμού συνεργάζονται με τα Γραφεία ΕΟΤ, οργανώνουν δημοσιογραφικές αποστολές και ενημερώνουν διεθνή ΜΜΕ.

Πρόσφατα η Νάξος διακρίθηκε ανάμεσα στα τρία νησιά που κυρίως «τοποθέτησαν» την Ελλάδα στην κορυφή των διαδικτυακών αναζητήσεων για τις παραλίες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα https://www.holidu.co.uk/magazine/best-beaches-index#Europe της δημοφιλούς ταξιδιωτικής πλατφόρμας holidu.co.uk ενώ και η έγκριτη Βρετανική εφημερίδα Metro https://metro.co.uk/2022/04/26/greece-travel-lesser-known-islands-to-visit-this-summer-16538568/ ξεχώρισε τον προορισμό  ανάμεσα στα πέντε επικρατέστερα μέρη για ποιοτικές διακοπές στην Ελλάδα.

Αξιοποιώντας τις διεθνείς αυτές αναφορές στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ο Δήμος επισημαίνει, ότι συνέβαλε μεθοδικά στην προβολή του προορισμού στην Ελλάδα μέσα από δεκάδες δημοσιεύματα σε έγκυρα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 94


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.