Ένα γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ, για κάποιον άγνωστο εκατομμυριούχο κοστίζει 19 εκατ. δολάρια!

Δημοσίευση: 21.06.2022, 13:34

Τίποτα δεν είναι δωρεάν σε αυτό τον κόσμο και σίγουρα όχι ένα γεύμα με τον επενδυτή – θρύλο Γουόρεν Μπάφετ. Μάλιστα, για έναν...

... έναν άγνωστο εκατομμυριούχο φαίνεται ότι κοστίζει… πάρα πολύ ακριβά, και πιο συγκεκριμένα 19 εκατομμύρια δολάρια.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Και ευτυχώς τα χρήματα της δημοπρασίας, που πραγματοποιήθηκε από το eBay και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση GLIDE Foundation, θα ριχτούν στη «μάχη» κατά της φτώχειας και της πείνας αλλά και για την ανακούφιση αστέγων.

Η δημοπρασία άνοιξε στα 25.000 δολάρια στις 12 Ιουνίου και έκλεισε στο ποσό των 19.000.100 δολαρίων από έναν πλειοδότη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, όπως αναφέρει ανακοίνωση Τύπου του eBay.

Το… αστρονομικό αυτό ποσό είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια, που κατέβαλε το 2019 για ένα γεύμα με τον Μπάφετ ο Τζάστιν Σαν, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Το eBay ανακοίνωσε πως ο σημερινός νικητής θα απολαύσει ένα γεύμα στο Smith & Wollensky Steakhouse στη Νέα Υόρκη, με τον Μπάφετ και έως επτά ακόμη καλεσμένους.

Είναι, ωστόσο, η τελευταία χρονιά που ο Γουόρεν Μπάφετ θα αφιερώσει το χρόνο του σε αυτή τη διαδικασία, όπως ανακοίνωσε η GLIDE.

Ο επενδυτής έχει βοηθήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση να συγκεντρώσει 53 εκατομμύρια δολάρια τα περασμένα χρόνια.

«Εκ μέρους της GLIDE και όλων όσων υπηρετούμε, ευχαριστώ τον Γουόρεν Μπάφετ για την απίστευτη γενναιοδωρία του, τη συνεργασία του και την αφοσίωσή του αλλά και την απίστευτη προσφορά του στο σκοπό μας» δήλωσε η CEO της οργάνωσης, Κάρεν Χάνραχαν.

Την πολυετή αυτή παράδοση ξεκίνησε το 2000 η σύζυγος του επενδυτή Σούζαν Μπάφετ, η οποία πέθανε το 2004. Παρότι οι λογοι που ο Μπάφετ βάζει ένα τέλος στο γεύμα αυτό δεν ανακοινώθηκαν, αξιζει να σημειωθεί ότι διανύει πλέον το 91ο έτος της ηλικίας του.

«Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που το τελευταίο Power Lunch του Γουόρεν Μπάφετ έσπασε όλα τα ρεκόρ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των προσπαθειών της GLIDΕ να δημιουργήσει μονοπάτια εξόδου από την κρίση και να αλλάξει ζωές» δήλωσε ο CEO του eBay, Τζέιμι Ιανόνε.

πηγή: cnn.gr

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 122


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.