Σε Σύρο και Μήλο ο Νίκος Συρμαλένιος

Δημοσίευση: 20.06.2022, 20:46

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στη Σύρο, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Συρμαλένιος, συνοδευόμενος από τον Αντρέα Τζίνη, μέλος της Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφορίας (ΚΕΠΕΑ), το οποίο στεγάζεται στη βίλλα Τσιροπινά στην Ποσειδωνία. Στο σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε τη μεγάλη χαρά του για το ξεκίνημα του ΚΕΠΕΑ, που ιδρύθηκε από τον Υπουργό Παιδείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Γαβρόγλου, τον Ιούνιο του 2019...

Στη συνέχεια ο Νίκος Συρμαλένιος εκθείασε τις προσπάθειες τόσο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα της προέδρου της δημοτικής επιτροπής παιδείας κ. Μενδρινού, όσο και της σημερινής με την κ. Δράκου. 

Υπενθύμισε ότι το Κέντρο της Σύρου είναι το δεύτερο που ιδρύεται στις Κυκλάδες, μετά από εκείνο της Άνδρου από τον αείμνηστο δήμαρχο Γιάννη Γλυνό. Τόνισε τη μεγάλη σημασία λειτουργίας στη Σύρο ενός τέτοιου Κέντρου που έχει σαν στόχο τη σύνδεση της εκπαίδευσης με το περιβάλλον και την αειφορία και με τη σειρά τους με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιωτικού χώρου.

Τέλος, συνεχάρη την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς που θα λειτουργήσουν το Κέντρο και οι οποίοι επωμίζονται το πολύ σημαντικό έργο της διαπαιδαγώγησης εκατοντάδων μαθητών που θα περάσουν από αυτό.

Στη Μήλο το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, συμμετείχε στις θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο Τρυπητής, προς τιμήν των Αγίων Πάντων και των από αιώνων κεκοιμημένων στις Κατακόμβες, καθώς και στην πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 116


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.