Π. Κροντηράς: Στεκόμαστε δίπλα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου και των λοιπών φορέων της Σύρου

Δημοσίευση: 08.06.2022, 14:03
Τελευταία Ενημέρωση: 08.06.2022, 14:09

Σαν να μην έφταναν τα μεγάλα προβλήματα με  την πρωτοβάθμια  φροντίδα στο νησί μας (για τα οποία είχαμε τοποθετηθεί παλαιότερα), πληροφορηθήκαμε με αγανάκτηση και την τραγική λειτουργία του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου, το οποίο έχει άμεση συνάρτηση με την υγειονομική θωράκιση της Τήνου ως το μοναδικό νοσοκομείο του νομού μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου "Ενωμένοι για το Νησί μας" με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά. Στεκόμαστε δίπλα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου καθώς και των λοιπών φορέων της Σύρου και ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση....
Παναγιώτης Κροντηράς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαν να μην έφταναν τα μεγάλα προβλήματα με  την πρωτοβάθμια  φροντίδα στο νησί μας  (για τα οποία είχαμε τοποθετηθεί παλαιότερα),  πληροφορηθήκαμε με αγανάκτηση και την τραγική λειτουργία του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου, το οποίο έχει άμεση συνάρτηση με την υγειονομική θωράκιση της Τήνου ως το μοναδικό νοσοκομείο του νομού μας.
 Στεκόμαστε δίπλα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου καθώς και των λοιπών φορέων της Σύρου και ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας απευθύνουμε έκκληση προς τον Δήμαρχο Τήνου  και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσουν  άμεσα ειδική συνεδρίαση προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς και τους τρόπους δράσης του Δήμου σε συνεργασία και με τους άλλους Δήμους των Κυκλάδων ώστε να ενεργήσει επιτέλους η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο που έχει υποβαθμίσει την διαβίωση των νησιωτών και τους έχει καταστήσει πολίτες β΄ κατηγορίας.
Στο θέμα της Υγείας δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες , αγγίζει όλους μας και πρέπει ενωμένοι να το αντιμετωπίσουμε άμεσα για το καλό των νησιών μας. 

Για την Δημοτική Παράταξη Ενωμένοι για το Νησί μας 
Παναγιώτης Κροντηράς

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 81


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.