Οι παγκόσμιες ημέρες, Περιβάλλοντος 5/6 και Ωκεανών 8/6, με φίλους στις Κυκλάδες

Δημοσίευση: 05.06.2022, 19:49
Τελευταία Ενημέρωση: 05.06.2022, 19:55

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση Dive In Action, από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο του εορτασμού των 2 κοντινών Παγκόσμιων ημερών, της Ημέρας Περιβάλλοντος 5/6 και Ημέρας των Ωκεανών 8/6, υλοποιεί δράσεις σε 3 νησιά των Κυκλάδων με τους φίλους νησιώτες της Οργάνωσης. Για το 2022 η Dive In Action αποφάσισε να ταξιδέψει στη Σίφνο, τη Μήλο και την Ανάφη και να γιορτάσει τις διεθνής επετείους, μαζί με τους Κυκλαδίτες φίλους της Οργάνωσης, αφήνοντας την έδρα της στη Σαντορίνη. Οι δράσεις στη Σίφνο και την Μήλο γίνονται για πρώτη φορά ενώ η Ανάφη εντάσσεται στα 10 νησιά των Κυκλάδων που καλύπτει η οργάνωση από το 2019 με επαναλαμβανόμενες δράσεις....

Η μεγάλη αυτή ευκαιρία δόθηκε, με αφορμή την εκρηκτική έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί της Σαντορίνης κατά το μήνα Μάιο, μετά την μεγάλη περίοδο αδρανείας λόγω της πανδημίας του covid-19 και δεν προσφέρεται για δράσεις στο νησί, λόγω της αυξημένης κίνησης των τουριστών. Άλλωστε η Σαντορίνη ως έδρα της Οργάνωσης Dive In Action, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο όλο το χρόνο και φέτος όλες οι επικεντρωμένες δράσεις υποβρύχιων καθαρισμών και παρατηρήσεων, όπως κρίνεται απαραίτητο για την συγκέντρωση στοιχείων, θα γίνουν στο τέλος της τουριστικής περιόδου.  

Οι δράσεις στη Σίφνο και την Μήλο γίνονται για πρώτη φορά ενώ η Ανάφη εντάσσεται στα 10 νησιά των Κυκλάδων που καλύπτει η οργάνωση από το 2019 με επαναλαμβανόμενες δράσεις. Στη Σίφνο η δράση συνδυάστηκε με την μεγάλη εορτή της Παναγίας της Χρυσοπηγής, Πολιούχου Σίφνου, ενώ στην Μήλο η δράση πραγματοποιείται ανήμερα με την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος και στην Ανάφη με την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών. 

Οι δράσεις στις Κυκλάδες από τη Dive In Action συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.