Ράλλυ Σπορ Αυτοκινήτων 20-22 Μαΐου στη Σύρο - Το πρόγραμμα

Δημοσίευση: 19.05.2022, 19:21
Τελευταία Ενημέρωση: 19.05.2022, 19:27

Στη Σύρο από την Παρασκευή 20 μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου διεξάγεται το Ράλλυ Νήσων, που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Κλασικά σπορ αυτοκίνητα και επιλεγμένα yountimer θα γεμίσουν με χρώμα και την ιστορία της αυτοκίνησης τους δρόμους της πρωτεύουσας των Κυκλάδων. Η μετάβαση των πληρωμάτων στο νησί θα γίνει την Παρασκευή 20/5 το πρωί. Δείτε το πρόγραμμα...

Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των αγωνιζομένων και ο τεχνικός & διοικητικός έλεγχος μπροστά από το Δημαρχείο Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη στις 19:00.

Μετά τον τεχνικό έλεγχο θα ακολουθήσει υποδοχή των πληρωμάτων στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά.

Το Σάββατο 21/5 στη 13:00 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Μιαούλη. 

Ο αγώνας θα περάσει από όμορφες διαδρομές του νησιού, όπως: Ερμούπολη, Επισκοπειό, Κίνι, Δανακός, Ντε λα Γκράτσια, Κόμιτο, Βάρη, Σαν Μιχάλη, Λαζαρέτα, Μάννα & Γαλησσάς.
Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η δεξίωση απονομής επάθλων και μετά οι συμμετέχοντες θα είναι ελεύθεροι να διασκεδάσουν στο νησί.

Η Κυριακή είναι ελεύθερη μέρα, όπως αρμόζει σε μία τέτοια εκδήλωση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί αργά το μεσημέρι ή όπως επιθυμεί το κάθε πλήρωμα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον αγώνα, μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ www.sisa.gr

Σε σχετική δήλωσή του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ανέφερε:
«Υποδεχόμαστε με χαρά στο φιλόξενο νησί μας τα εβδομήντα (70) και πλέον πληρώματα των ΣΠΟΡ αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία θα συμμετάσχουν στο Ράλλυ Σύρου.
Είμαι βέβαιος ότι οι Συριανοί θα απολαύσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα και ότι τα οφέλη από αυτήν την αθλητική διοργάνωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα είναι μεγάλα για τη Σύρο και το Νότιο Αιγαίο».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 136


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.