Το "TractioN" οδηγεί στην ενδοχώρα της Νάξου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευση: 13.05.2022, 13:39
Τελευταία Ενημέρωση: 14.05.2022, 19:41

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 5η σεζόν, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, αλλά και οι συνεργάτες τους, μοιράζονται με τους τηλεθεατές το πάθος για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα. Η εκπομπή για μια ακόμη φορά βρέθηκε για γυρίσματα στη Νάξο! Οι συντελεστές της απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Γιάννη Μαργαρίτη και Μαρίας Πολυκρέτη, οδήγησαν σε διαδρομές που δείχνουν τη μοναδική ενδοχώρα του νησιού, ενώ παράλληλα έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προβάλουν στην εκπομπή σχετικά με την τοπική παραγωγή και τα φημισμένα ναξιακά προϊόντα, αλλά και την τοπική παραδοσιακή γαστρονομία μαγειρεύοντας όπως παλιά...
Ο Γιάννης Μαργαρίτης με τους συντελεστές της εκπομπής "TractioN) στα γυρίσματα για την προβολή των τοπικών προϊόντων και της παραδοσιακής γαστρονομίας

Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του "TractioN" στη Νάξο, που αφορά και τα τοπικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα σε ένα κτήμα στην περιοχή των Μελάνων, όπου όλα λειτουργούν όπως... παλιά!

Παραδοσιακό μαγείρεμα σε ξυλόφουρνο με αγνά τοπικά προϊόντα, όπως περιγράφει η Μαρία Πολυκρέτη στο μικρό απόσπασμα που ακολουθεί

Η επιχειρηματική δράση του Γιάννη Μαργαρίτη και της Μαρίας Πολυκρέτη άλλωστε, έχει συνεχώς ως παράλληλο στόχο τη μετάδοση της τοπικής παράδοσης σε όλους τους επισκέπτες, ιδιαίτερα στους ξένους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φιλοξενία τους είναι γνωστή και συνεχίζεται αδιάλειπτα, αφού αυτή είναι συνώνυμη της κουλτούρας και της παράδοσης της Νάξου.

Παράλληλα, ο παραγωγός Νικόλας Πιτταράς, μιλάει στην εκπομπή για την τοπική παραγωγή.

Όσο για τις διαδρομές που ακολούθησε στη Νάξο η εκπομπή "TractioN" και ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις περιοχές του Δανακού και της Ποταμιάς!

Ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο "TractioN" στη Νάξο θα προβλήθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 14:10 από τη συχνότητα του Star και το περιμένουμε με ανυπομονησία!

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 130


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.