Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στη Μήλο

Δημοσίευση: 07.05.2022, 12:41

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, στη Μήλο. Ο Αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση νέων έργων άνω των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για το νησί της Μήλου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις Κυκλάδες, επισημαίνει η βουλευτής...

Ειδικότερα, εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό προγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργο ύδρευσης ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και δράσεις αντισεισμικής προστασίας ύψους 24.452€. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, δρομολογείται η ένταξη σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού με την Έπαρχο Σίφνου, Σερίφου, Μήλου, Κιμώλου, Έλλη Χωριανοπούλου, η οποία ανέδειξε τα έργα της περιφερειακής αρχής στα νησιά της αρμοδιότητάς της και την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, το Δήμαρχο Μήλου, Μανώλη Μικέλη, τον πρώην δήμαρχο Μήλου και δημοτικό σύμβουλο, Γεράσιμο Δαμουλάκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μήλου Στυλιανή Μαρκαντώνη και φορείς του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στην Μήλο και η ανακοίνωση των νέων έργων πνοής για το νησί μας, που εντάσσονται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αποδεικνύουν περίτρανα τον στρατηγικό ρόλο που έχουν οι Κυκλάδες στην κυβερνητική πολιτική. Ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί έργα δεκάδων εκατομμυρίων για τις Κυκλάδες, που θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών, θα συμβάλουν ιδιαίτερα σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου και θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας. Ευχαριστώ πολύ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για το προσωπικό ενδιαφέρον του, τις λύσεις, τις πρωτοβουλίες και την έμπρακτη στήριξη στην Μήλο και τις Κυκλάδες μας ευρύτερα.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 180


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.