Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Χαραλάμπους στην Κέα παρέστη ο Νίκος Συρμαλένιος

Δημοσίευση: 11.02.2022, 22:59
Τελευταία Ενημέρωση: 11.02.2022, 23:08

Στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της Κέας Αγίου Χαραλάμπους, παρέστη ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Συρμαλένιος. Μετά τη θρησκευτική λειτουργία στον ομώνυμο ναό, συμμετείχε στην καθιερωμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού στην Ιουλίδα, όπου μετά την εισήγηση της δημάρχου Ρένας Βελισσαροπούλου ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των αντιδημάρχων και στη συνέχεια των βουλευτών, γύρω από τα φλέγοντα θέματα της Κέας...

Στην τοποθέτησή του ο Νίκος Συρμαλένιος, επισήμανε καταρχήν ότι "το θέμα της στελέχωσης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Π.Ι.), είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα, που μετά την πολύχρονη εμπειρία μας, διαπιστώσαμε ότι μόνο με επιπλέον κίνητρα για την προσέλκυση ιατρών μπορεί να αντιμετωπιστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. έχει διαμορφώσει πρόταση οικονομικών, διοικητικών και επιστημονικών κινήτρων απόλυτα κοστολογημένων, που θα πρέπει άμεσα να θεσμοθετηθούν."

Επίσης ανέφερε, ότι "είμαστε πάντοτε αρωγοί σε όλα τα αιτήματα του δήμου, βεβαίως τα θέματα του Π.Π.Ι., αλλά και το ζήτημα της κατάργησης του ανταποκριτή του ΟΓΑ, το ζήτημα του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς, το ζήτημα του ναυαγίου παλαιότερα κλπ."

Τόνισε ακόμη ότι "η Κέα, στα πλαίσια μιας βιώσιμης ανάπτυξης, μπορεί να αναπτύξει δυναμικά και τον αγροτοδιατροφικό της τομέα γιατί διαθέτει σημαντική κτηνοτροφική αλλά και αγροτική παραγωγή. Προς αυτή την κατεύθυνση προ μηνών διοργανώσαμε στην Κέα ημερίδα για την αγροτική παραγωγή στα μικρά νησιά με συμμετοχή και του πρώην υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη."

Τέλος, με αφορμή τη συνεχή ανάπτυξη του τουρισμού, ο κ. Συρμαλένιος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της βιώσιμης προοπτικής του, λαμβάνοντας υπόψη τη φέρουσα ικανότητα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, έτσι ώστε και οι αναγκαίες υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης και διαχείρισης των απορριμμάτων, να ανταποκρίνονται στο συγκεκριμένο στόχο.

Κλείνοντας, ευχήθηκε στη δημοτική αρχή καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση και επιτάχυνση των δρομολογημένων έργων όπως το πολύ σημαντικό της αγροτικής οδοποιΐας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 78


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.