"Ψηφιακός μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ με παράδοση αλληλογραφίας στα καφάσια!"

Δημοσίευση: 02.02.2022, 18:10
Τελευταία Ενημέρωση: 02.02.2022, 19:51

Αυξάνονται οι εικόνες με τον κόσμο να ψάχνει την αλληλογραφία του στα πεζοδρόμια μέσα από καφάσια, στα οποία ξεφορτώνουν πλέον τα ΕΛΤΑ την αλληλογραφία, λόγω κλεισίματος των υποκαταστημάτων τους σε νησιά και χωριά, επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου. Οι απαράδεκτες αυτές εικόνες, σημειώνει, που καταγράφηκαν αρχικά στην Κρεμαστή Ρόδου, αυτήν τη φορά επαναλήφθηκαν στην Αντίπαρο και έκαναν το γύρο της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, προσθέτει, οι βουλευτές των κομμάτων που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση, έτρεχαν με ερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Όπως ακόμη αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση, η κυβέρνηση έχει ήδη παραπέμψει παρόμοια ερωτήματα στην ίδια την εταιρεία των ΕΛΤΑ ΑΕ για απαντήσεις, ενώ μέσω του Τμήματος των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δηλώνει αναρμόδια για την επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας ΕΛΤΑ ΑΕ...
Εικόνα από τους κατοίκους της Αντιπάρου που "ψάχνουν" την αλληλογραφία τους μέσα στο δρόμο!

Συνεχίζοντας η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου επισημαίνει, ότι σύμφωνα με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ 4386/2016 άρθρο 197, το σύνολο των μετοχών κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου της ΕΛΤΑ ΑΕ έχει μεταβιβαστεί αυτοδικαίως και χωρίς αντάλλαγμα στην εταιρεία «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ», δηλαδή στο Υπερταμείο!

Παράλληλα σημειώνει η Λ.Σ. Ν. Αι., ότι τα ΕΛΤΑ διαφημίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, που δήθεν εξασφαλίζει γρήγορες, καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες και προσθέτει:

"Φτάνει πια με την κοροϊδία! 

Οι ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων υπηρεσιών είναι στη πρώτη γραμμή της στρατηγικής των αστικών κομμάτων και των πολιτικών τους στηριγμάτων στη τοπική διοίκηση. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να θυσιάζονται οι ανάγκες του λαού σε όλα τα επίπεδα.

Για σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες, καθολικές και προσβάσιμες σε κάθε νησί, ακόμα και στο πιο απαμακρυσμένο, για επαρκές και μόνιμο προσωπικό με δικαιώματα στις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, χρειάζεται αγωνιστική διεκδίκηση και εργατική πάλη που θα ανατρέψει οριστικά αυτή την πολιτική."

(Φωτό από την Κρεμαστή στη Ρόδο)

Η αλληλογραφία στο δρόμο στην Αντίπαρο!

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 157


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.