Απάντηση ΔΕΔΔΗΕ στην επιστολή του Επάρχου Πάρου

Δημοσίευση: 27.01.2022, 18:04
Τελευταία Ενημέρωση: 27.01.2022, 18:22

Ο Διευθυντής Περιοχής Σύρου του ΔΕΔΔΗΕ απάντησε εγγράφως (με το α.π. 210/19.01.2022) στην επιστολή που είχε αποστείλει προς τον ΔΕΔΔΗΕ (με τα α.π. 5027/13.12.21) ο Έπαρχος Πάρου, Κων/νος Μπιζάς. Όπως επισημαίνει ο κ. Μπιζάς, είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν τα έργα που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ και αφορούν την περεταίρω ενίσχυση και αναβάθμιση του ηλεκτρικού δικτύου στα νησιά μας. Επίσης ο ¨επαρχος επαναλαμβάνει, ότι είναι επείγουσας σημασίας ο ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει σε άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων ηλεκτροδότησης στα νησιά Πάρο και Αντίπαρο, όπου το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου οι κλάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν από διακοπές ηλεκτροδότησης...
Ο έπαρχος Π.Ε Πάρου, Κώστας Μπιζάς (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Δυστυχώς, σημειώνει ο Έπαρχος Π.Ε Πάρου, το διήμερο 25.1.22 και 26.1.22 αρκετοί συνδημότες μας ταλαιπωρήθηκαν από συχνές και πολύωρες διακοπές όπου ειδικά στην περιοχή των Καμαρών διήρκησαν δώδεκα ώρες (από τις 21.00 της 25.1.22 έως τις 09.00 της 26.1.22).

Οι παραπάνω διακοπές αποκαταστάθηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες από τους εναερίτες που υπηρετούν στον ΔΕΔΔΗΕ Πάρου και τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια, προσθέτει ο κ. Μπιζάς, υπενθυμίζοντας, ότι στην Πάρο υπηρετούν τρεις μόνιμοι εναερίτες οι οποίοι καταβάλλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών και την συντήρηση του δικτύου. 

Τέλος ευχαριστεί τον συμπατριώτη, Διευθυντή της Περιοχής Σύρου, για την απάντηση και σημειώνει πως είναι εν αναμονή των ενεργειών του ΔΕΔΔΗΕ για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Πάρου και της Αντιπάρου από τις συχνές διακοπές.

Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 75


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.