Δοκιμαστικό Μάθημα Εναέριων Ακροβατικών || Σάββατο 29 Ιανουαρίου
Δημοσίευση: 21.01.2022, 19:28
Τελευταία Ενημέρωση: 21.01.2022, 19:29

Παρακαλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλέφωνο 22810-80690 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email akropoditidancecentre@gmail.com
Εναέρια ακροβατικά - Πανιά
Ένα είδος σωματικής έκφρασης με καταγωγή από το τσίρκο, μας καλεί να φύγουμε για λίγο από το έδαφος και να αφεθούμε στην αιώρηση των ακροβατικών πανιών. Ενεργοποιούμε και επαναπροσδιορίζουμε τα όρια του σώματος μέσα από συνδυασμούς ασκήσεων ενδυνάμωσης, ευλυγισίας και ισορροπίας. Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και δουλεύοντας με τις ικανότητες του κάθε σώματος, μαθαίνουμε να ισορροπούμε και να υπάρχουμε σε ακραίες θέσεις. Μια διαρκής αναζήτηση εναέριας δημιουργικότητας, καθώς ανακαλύπτουμε τρόπους μετάβασης από θέσεις σε περιστροφές και ελεγχόμενες πτώσεις.
Πέμπτη: 11:00-12:30
Σάββατο: 13:00-14:30
Παρακαλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το νέο μάθημα που πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλέφωνο 22810-80690 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email akropoditidancecentre@gmail.com.
Τα τμήματα θα δημιουργηθούν ανάλογα με τις δηλώσεις ενδιαφέροντος και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα
Κέντρο Χορού και Παραστατικών Τεχνών Ακροποδητί
Ώρες Γραμματείας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο: 10:00-14:00
Δημήτρης Μπαλτάς
Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1982. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Η/Υ και υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, με μεταπτυχιακές σπουδές στα διαδραστικά μέσα, τις ψηφιακές μορφές τέχνης και τον φωτισμό. Από το 2005 παρακολουθεί μαθήματα χορού σε διάφορα στούντιο στην Αθήνα και το Λονδίνο, ενώ έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και σεμινάρια υποκριτικής. Το 2014 ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα εναέρια ακροβατικά. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις χορού και ακροβατικών, ενώ από το 2019 διδάσκει εναέρια ακροβατικά σε διάφορες σχολές στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2019 παρουσίασε την πρώτη του χορογραφία σε εναέριο σχοινί, Working Class, στα πλαίσια του 1ου θερινού καμπαρέ τσίρκο, στο θέατρο Ροές. Έχει παρουσιάσει βίντεο και εικαστικές εγκαταστάσεις σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συνδημιουργήσει το video dance Please don’t tell, το οποίο παρουσιάστηκε σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και απέσπασε το βραβείο. Σαν σχεδιαστής φωτισμού, έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί το φωτισμό για παραστάσεις θεάτρου και χορού και εικαστικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης κ.α. Είναι μέλος της ομάδας δημιουργών θεάτρου και εικαστικών τεχνών Apparatus. Από το 2021 ζει στη Σύρο.
Newsroom Cyclades Voice
Δείτε επίσης
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Σύρος
- Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Σύρος Πολιτισμός" 2022
- Stoiximan AegeanBall Festival 2022: Η ιστορική επιστροφή!
- Ξεκινάει η στεγάνωση οροφής του Δημαρχείου Σύρου - Ερμούπολης
- Συμμετοχή παιδιών του Τμήματος Ζωγραφικής του Εν Χορδαίς & Οργάνοις σε παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής
- Υπεγράφη η σύμβαση για προμήθεια υποδομών και εξοπλισμού προσβασιμότητας σε παραλίες της Σύρου
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Κοινωνία
- Ένας σοβαρά και δύο ελαφρά τραυματίες από έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας
- Δίκη προπονητή Ιστιοπλοΐας: «Όταν ήρθαν οι γονείς της αθλήτριας στο Τμήμα δεν κατήγγειλαν βιασμό»
- Δ. Καπούνης στο ΣΚΑΪ: «Αν δεν στηρίξει τον πρωτογενή τομέα η Πολιτεία...» (ΒΙΝΤΕΟ)
- Εντάχθηκε η προμήθεια στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 44 ηλεκτρικών ποδηλάτων και η εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης
- Η εκπομπή «Happy Traveller» θα προβάλει την Άνδρο μέσα από δύο ξεχωριστά επεισόδια!
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Κυκλάδες
- Φ. Φόρτωμας: Παράταση ενός μήνα για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών
- Επίσκεψη Γιάννη Βρούτση σε Τήνο και Σύρο
- Συνάντηση Φ. Φόρτωμα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για θέματα των Κυκλάδων
- Ν. Συρμαλένιος: Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θέλει και δεν μπορεί να στηρίξει ένα κλιματικό νόμο σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις
- Κ. Μονογυιού: 200.000 ευρώ σε Νάξο, Σίφνο, Φολέγανδρο για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.