Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την ένταξη έργων ύψους 4,5 εκ. σε Άνδρο, Τήνο, Μήλο & Ανάφη

Δημοσίευση: 12.01.2022, 20:28

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, για την ένταξη έργων ύψους 4,5 εκ., ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που πέτυχαν οι Δήμοι Άνδρου, Τήνου, Μήλου και Ανάφης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών. Τα εν λόγω έργα θα αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των νησιωτών μας και θα βελτιώσουν καθοριστικά τις υποδομές των νησιών μας, σημειώνει...

Σταθερή στις δεσμεύσεις της, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ενεργοποιήσει χρηματοδοτικά εργαλεία, που λειτουργούν ως μοχλοί ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες, επισημαίνει ο Φίλιππος Φόρτωμας.

Συγκεκριμένα:

Για το Δήμο Τήνου, εγκρίθηκε το ποσό των 499.000,00 €, το οποίο αφορά μελέτες έργων κρίσιμων υποδομών. Το αντικείμενο της μελέτης αναφέρεται στην «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής σε περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλεως χώρας Τήνου».

Για το Δήμο Άνδρου, εγκρίθηκε το ποσό των 1.213.441,96 €, το οποίο αφορά τη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών οδών του Δήμου και την ασφαλτόστρωση τμημάτων τεσσάρων υφιστάμενων αγροτικών οδών, συνολικού μήκους περίπου 6 χλμ., οι οποίοι βρίσκονται στις Τ.Κ. Μακροταντάλου, Κατακοίλου, Γαυρίου και Όρμου Κορθίου.  

Για το Δήμο Μήλου, εγκρίθηκε το ποσό των 24.452,35€, το οποίο αφορά δράσεις για υποδομές του Δήμου που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας.

Για το Δήμο Ανάφης εγκρίθηκε το ποσό των 2.318.800,00€, για την Αγροτική Οδοποιία δύο οδικών τμημάτων, συνολικού μήκους περίπου 4,6 χλμ και συγκεκριμένα για το οδικό τμήμα Παναγία Αξινών – Χορεύτρα – Βρύση και για το οδικό τμήμα Ελικοδρόμιο - Ψάθη – Βίγλα.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Φόρτωμας, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους δημάρχους των νησιών κ Δημήτρη Λοτσάρη, Γιάννη Σιώτο, Μιχάλη Μικέλη και Ιάκωβο Ρούσσο, αλλά και τις υπηρεσίες των Δήμων τους για την αποτελεσματική δουλειά και τη συνεργασία τους με το Υπουργείο Εσωτερικών. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Κυβέρνησης ανοίγουν νέους δρόμους για την αλλαγή της εικόνας των νησιών μας και μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες μας».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 92


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.