Απάντηση Χ. Κόκκινου στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου

Δημοσίευση: 12.01.2022, 18:08

Με μια λυσσαλέα και εμπαθή ανακοίνωση - καθρέφτη του πολιτικού  ψυχισμού της που συνδυάζει το τραγικό με το κωμικό- η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου επιχειρεί  να ρίξει τις ευθύνες της εισήγησής της στο Περιφερειακό Σύμβουλιο Ν. Αιγαίου για την στέγαση του "ΦΟ. Δ.Σ. Α." και της "Αναπτυξιακής Κ2", στις παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που άσκησαν κριτική για την στέγαση των παραπάνω εταιρειών στο Ιστορικό Κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην απάντηση που δίνει ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου", Χαράλαμπος Κόκκινος... 

Αναλυτικά η απάντηση του Χαράλαμπου Κόκκινου στην Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου:

"Προς κ. Χατζημάρκο και Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου:

Οι υπεύθυνοι που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και τον θυρεό, ανακαίνισαν  πάλι το ήδη ... ανακαινισμενο Ελληνικό Προξενείο στη Ρόδο και κρύβουν την αλήθεια δεν δικαιούνται να   μας κουνάνε το δακτυλο! 

Με μια λυσσαλέα και εμπαθή ανακοίνωση  - καθρέφτη του πολιτικού  ψυχισμού της που συνδυάζει το τραγικό με το κωμικό- η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου επιχειρεί  να ρίξει τις ευθύνες της εισήγηση της στο Περιφερειακο Σύμβουλιο Ν. Αιγαίου για την στέγαση του "ΦΟ. Δ.Σ. Α." και την "Αναπτυξιακή Κ2" , στις παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που άσκησαν κριτική για την στέγαση των παραπάνω εταιρειών στο Ιστορικό Κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου. 

Αφού εσκεμμένα απεκρυψαν στην εισήγηση τους την απόφαση χρήσης του κτιρίου (για Μουσείο της ιστορίας της Δωδεκανήσου) που έλαβε το 1999 το Νομαρχιακο Συμβουλίο Δωδεκανήσου και αφού "κλείνουν τα αυτιά" στις αντιδράσεις και τη γενική κατακραυγή κάνουν μαθήματα πατριωτισμού και" κουνάνε το δάχτυλο"! 

Κύριε Χατζημάρκο και μέλη της Περιφερειακής η ανευθυνότητα σας και η τοξική πολιτική συμπεριφορά σας θα γραφτεί με μελανά γράμματα στο "βιβλίο γκίνες". 
Όσο για την ένδοξη  Ελληνική Ιστορία   είναι αμφίβολο αν θα  έχει χώρο να φιλοξενήσει αυτούς που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και το Θυρεό από το ιστορικό κτίριο Ελληνικού Προξενείου στη Ρόδο και το ανακαίνισαν πάλι (ενώ ήταν ήδη ανακαινισμένο.... ) με αρκετά λεφτά του δημοσίου και  δεν ενημερώνουν για αποφάσεις προκατόχων τους (άρα κρύβουν την αλήθεια) από τα μέλη του Περιφερειακου Συμβουλίου. 

ΥΓ: Αν έχετε το θάρρος βγάλτε στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που καταγραφουν  την άποψη μας για τις παραπάνω εταιρείες, θυμίζοντας σας ότι έχετε αποφύγει να  δώσετε απαντήσεις σε συγκεκριμένες παρατηρήσεις  και πολιτικές ανακοινώσεις μας για τον τρόπο λειτουργίας τους!"

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 68


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.