Χ. Κόκκινος: Ο "ανασχηματισμός" της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την αποτυχίας της!

Δημοσίευση: 12.01.2022, 16:50

"Ο ανασχηματισμός της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την αποτυχία της και την προσπάθεια διατήρησης εσωτερικών ισορροπιών και αποπροσανολισμού της κοινής γνώμης", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου", Χαράλαμπος Κόκκινος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου:

"Με αφορμή τον  "ανασχηματισμό" της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και τα πρόσφατα γεγονότα που αναδεικνύουν (και πάλι) τα τραγικά λάθη της και  την αδυναμία  της στην  διαχείριση κρίσεων, ο Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"  Χαράλαμπος Κόκκινος κληθείς να σχολιάσει σε  ΜΜΕ επισήμανε τα εξής :

"Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος προχώρησε σε αλλαγές του σχήματος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Π. Ν.Α.)και την στήριξη της πολύπαθης κοινωνίας μας. 
Η οριακή πλειοψηφία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου  έχει στόχους :

- τη διατήρηση των εσωτερικών ισορροπιών και της "ηγετικής παρέας" σε έμμισθες αυτό διοικητικές θέσεις αρκετές εκ των οποίων η ίδια δημιούργησε! 

- την προσάρτηση "ανεξάρτητων" Περιφερειακων Συμβούλων που από την αρχή της θητείας τους έχουν ταυτιστεί με τις αντιλαϊκές πολιτικες της. 

-την" απαλλαγή" ή την " δραπετεύση" από τις ευθύνες μελών της για να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις περιοχές τους ή γιατί απέτυχαν παταγωδώς! 

-να αποποσανατολίσει και να  μεταθέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από την κατακραυγή που δέχεται α) λόγω της απαράδεκτης  ενέργειας για στέγαση των αυτοδιοικητικών εταιρειών της  στο ιστορικό κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου του οποίου η χρήση ήταν για "Μουσείο της Ιστορίας της Δωδεκανησου " και β) τις ευθύνες που έχει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για την έλλειψη ουσιαστικους σχεδιασμού αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων (πλημμύρες στην Κάλυμνο, προβλήματα  σε οδικούς άξονες στη Ρόδο κτλ) 

Το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν περιμένει λύσεις  στα προβλήματα της  από μια αλαζονικη και την κουρασμένη Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου διότι προτεραιότητα της είναι οι "ημετεροι" και τα επικοινωνιακα της τεχνάσματα .  

Ο "ανασχηματισμός" της είναι άλλη μια  απόδειξη της αποτυχία της! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 185


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.