Κ. Μονογυιού: Η συνεργασία με τους Δημάρχους έφερε την ένταξη 4 έργων στο «Αντώνης Τρίτσης» με αρωγό τον Αν. Υπουργό Στέλιο Πέτσα

Δημοσίευση: 12.01.2022, 15:47
Τελευταία Ενημέρωση: 12.01.2022, 16:11

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, ανακοινώνει, μετά την ενημέρωση που είχε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ότι 4 σπουδαία και πολύτιμα έργα για τις Κυκλάδες εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τα συγκεκριμένα έργα αφορούν την Άνδρο, την Τήνο, την Μήλο και την Ανάφη. Δείτε αναλυτικά...
Η Κατερίνα Μονογυιού με τον αν. υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

Ειδικότερα, πρόκειται για:

1) Το έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Άνδρου, ύψους 1.213.441,96€, που αποβλέπει στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση τμημάτων τεσσάρων υφισταμένων αγροτικών οδών συνολικού μήκους περίπου 6 χιλιομέτρων.

2) Μελέτες ωρίμανσης έργων κρίσιμων υποδομών του Δήμου Τήνου, ύψους 499.000,00€. Το αντικείμενο της μελέτης αφορά την κτηματογράφηση-πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής σε περιοχή επέκτασης του σχεδίου πόλεως της χώρας Τήνου. 

3) Δράσεις για υποδομές του Δήμου Μήλου που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας, ύψους 24.452,35€. Οι δράσεις αντισεισμικής προστασίας θα υλοποιηθούν μέσω δύο υποέργων. Ειδικότερα, μέσω της εφαρμογής Πρωτοβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου και μέσω της ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης για τη διεύρυνση της κοινωνικής αντισεισμικής συνείδησης και εμπέδωσης της αντισεισμικής συμπεριφοράς. 

4) Το έργο αγροτικής οδοποιίας δύο οδικών τμημάτων στο Δήμο Ανάφης. Το έργο περιλαμβάνει δύο υποέργα και αφορά παρεμβάσεις βελτίωσης δύο αγροτικών οδών συνολικού μήκους περίπου 4.6 χιλιομέτρων του Δήμου Ανάφης.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της και τον σχεδιασμό της για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των Κυκλάδων βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας βασικές υποδομές των Δήμων μας, επισημαίνει η Κατερίνα Μονογυιού. Προσθέτει δε, πως ενισχύεται με αυτό τον τρόπο η κοινωνική συνοχή και η ασφάλεια των νησιωτών, αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής και στηρίζεται η τοπική οικονομία. 

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την πάντοτε θετική ανταπόκριση του σε αιτήματα μου που αφορούν την ένταξη ιδιαίτερα σημαντικών έργων στις Κυκλάδες στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»", αναφέρει καταλήγοντας η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 86


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.