Γιάννης Παπαδόπουλος για τη σύσκεψη της ΠΟΕΣΕ με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης

Δημοσίευση: 11.01.2022, 20:47
Τελευταία Ενημέρωση: 11.01.2022, 20:59

Σύσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΕ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/01/2022, με θέμα τα προβλήματα και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου, ιδιαίτερα μετά τις επιπτώσεις από τα αυξημένα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως ενημερώνει ο Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων, Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο κ. παπαδόπουλος, στην τοποθέτηση που έκανε αποτύπωσε τη σκληρή εικόνα της αγοράς για την Εστίαση στις Κυκλάδες όπως αυτή εμφανίζεται από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα και όχι την «στιγμή»...

Επίσης, το στέλεχος της ΠΟΕΣΕ, Γιάννης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην πολύ μικρή σεζόν επάρκειας επισκεπτών που είχαμε το καλοκαίρι του 2021 ουσιαστικά 2 μήνες 15/7-15/9 και τέλος ανέλυσε το τεράστιο εργατικό κόστος της Εστίασης στην περιοχή μας, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση στέγης που απαιτείται.

Ακόμη, στη σύσκεψη έγινε εκτενής αναφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία και τις επιπτώσεις των αποφάσεων της Κυβέρνησης για το περιορισμό της διασποράς, που για άλλη μια φορά πλήττουν τον κλάδο.

Προτάθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας μια σειρά μέτρων, όπως αυτά αποφασίστηκαν από την Ολομέλεια των Προέδρων των πρωτοβάθμιων Σωματείων και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Κατά τη συζήτηση ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επιφυλάχθηκε για λήψη οποιουδήποτε μέτρου, πριν το τέλος της εβδομάδας σε συνάρτηση με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “η φωτογραφία της στιγμής είναι κακή”.

Στη σύσκεψη από την πλευρά της Κυβέρνησης παρέστησαν, εκτός από τον Υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταικούρα, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Ν. Κουλοχέρης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθ. Πετραλιάς και από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 70


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.