Ευδ. Κατσάνη: Ο Περιφερειάρχης με τον ορισμό μου ως Αντιπεριφερειάρχη, τιμά τη Νάξο

Δημοσίευση: 10.01.2022, 21:11

"Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων. Θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα. Το οφείλω στον Περιφερειάρχη, το οφείλω στους συμπολίτες μου που με επέλεξαν με την ψήφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, το οφείλω σε όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακή Αρχής." Αυτά, μεταξύ άλλων, επισημαίνει σε ευχαριστήριο μήνυμά της η νέα Αντιπεριφερειάρχης, Ευδοκία Κατσάνη. Τονίζε δε, ότι ο Περιφερειάρχης με αυτήν την απόφασή του τιμά τη Νάξο...

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων, σημειώνει ακόμη, ότι:

"Ο Περιφερειάρχης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους τους συνεργάτες του, παλιούς και νέους και ότι τους αντιμετωπίζει, με αξιοκρατία.

Ότι εμπιστεύεται  τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας  ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη , αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη  Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων."

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη, υπογραμμίζει καταλήγοντας η Ευδοκία Κατσάνη.

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: anagnostis έγραψε: 14/01/2022
Ουα, ου, που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Το ουα, ου, όπως όλοι καταλαβένετε, αναφέρεται στο ότι τετοιες επιλογές "...τιμούν τη Νάξο...". Ασφαλώς και τιμάται κάποιος που επιλέχθηκε για μια ανώτερη θέση γιατι σημαίνει αναγνώριση των ικανοτήτων του και των προσπαθειών του. Το πως τιμάται όμως η Ναξος,απο την επιλογή ενός συγκεκριμένου προσώπου με καταγωγή από τη Νάξο, είναι λίγο περίεργό, εκτός και υπονοείτε ότι θα μπορούσε να είναι κάποιός άλλος, απο άλλο νησί. Οχι απλά δεν το καταλαβαινώ αλλά το θεωρώ και άστοχο. Θα αποφύγω να επεκταθώ σε θέματα καμματικών επιλογών και στρατηγικών γιατι θα κατηγορηθώ έιτε σαν αριστερός, έιτε σαν κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία μιας τέτοιάς επιλόγης. Φαντάζομαι όμως, πως θα υπάρχουν και κάποιοι που ασχολούντε με τα κομματικά και θα μπορούσαν να κάνουν κάποιους συλλογισμούς για να ερμήνευσουν μια τέτοιά επιλογή.Ίσως η άποψη τους να ξεκαθάριζε αν τελικά "...τιμάται η Νάξος" και με ποιό τρόπο. Εγώ αυτό που ξέρω έιναι ότι τα πρόσωπα τιμούν τις θέσεις,τώρα πως τιμήθηκέ η Νάξος εξακολουθεί για εμένα να παραμένει ένα ερώτημα.Τα κριτήρια καταλλήλότητας για επιλογές σε τέτοιές θέσεις δεν τα γνωρίζω, αλλά ούτε και τα τυπικά προσόντα- αν πρέπει να υπάρχούν. Θα σταμάτήσω όμως εδώ για να μην περνάνε περίεργες σκέψεις απο το μυαλό μου και απίθανοι συλλογισμόι μιας και εγώ γνωρίζω λίγα πράγματα για κάποιές επιλογές και ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επιλεχθήσα,να τιμήσει την θέση--αξιωμα, για το οποίο επιλέχθηκε.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 162


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.