Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στην Κέα

Δημοσίευση: 14.12.2021, 17:54

Στην Κέα βρέθηκε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μετά από πρόσκληση του Γυμνασίου Λ.Τ. με σκοπό την παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία υλοποιεί αυτή τη στιγμή η Αθλητική μας Ένωση και την διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού στο νησί. Το Γυμνάσιο Λ.Τ Κέας μετείχε μαζί με άλλα τέσσερα σχολεία των Κυκλάδων στην υλοποίηση του προγράμματος SSAY, Soft Skills Through Sports for Active Youth.

Ειδικότερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες μετείχαν σε διαδικτυακή πανευρωπαϊκή έρευνα μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με στόχο να διερευνηθεί η αλληλεπίδραση του αθλητισμού με τις ήπιες δεξιότητες.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων επιβράβευσε την συμμετοχή του σχολείου με την προσφορά αθλητικού υλικού και διπλώματος συμμετοχής σε όλους.

Η ΕΑΣ μέσω του Προέδρου της, Πάππα Δημήτρη, τόνισε τις πολλαπλές διαστάσεις του αθλητισμού όπως αυτές αναδεικνύονται μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων στον τομέα της εκπαίδευσης, του αθλητικού τουρισμού και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Την ίδια μέρα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της διευθύντριας του Γυμνασίου Λ.Τ κ. Άννας Μαυρουδή και του καθηγητή Φ.Α. κ. Γκόγκου Ιωάννη ανοικτή συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους του Δήμου, του τοπικού σωματείου Αρισταίος, και της μαθητικής κοινότητας με κύριο θέμα την αναζήτηση χώρου για την προπόνηση των νέων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

Το τμήμα στίβου του Αρισταίου έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, μετείχε μάλιστα και στους αγώνες Δήλεια τον Οκτώβριο στην Μύκονο και περιμένει και την τυπική έγκριση από τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ έτσι ώστε να μετέχει σε όλους τους αγώνες, διασυλλογικούς και πανελλήνιους.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 94


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.