Η Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια πόσιμου νερού

Δημοσίευση: 10.12.2021, 18:31

Η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Διαγωνισμό για την προμήθεια πόσιμου νερού ελάχιστης ποσότητας 3.000m3 / ημέρα, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης του Δήμου, καθώς και τη διασφάλιση της επάρκειας ασφαλούς πόσιμου νερού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, ιδιαίτερα κατά τη θερινή τουριστική περίοδο...

Συγκεκριμένα, αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια συνολικής ποσότητας 450.000 m3 πόσιμου νερού, το οποίο θα παράγεται από μονάδα/ες αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος, δυνατότητας ελάχιστης παραγωγής 3000 m3/ημέρα και 150 m3/ώρα πόσιμου νερού, για διάστημα δύο ετών από την υπογραφή της σύμβασης και με δυνατότητα άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης της ΔΕΥΑΜ για επιπλέον ποσότητα 450.000 m3 πόσιμου νερού.

Η εγκατάσταση της μονάδας θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο αφαλάτωσης της ΔΕΥΑ Μυκόνου στην θέση Κόρφος.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 558.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΜ. Επιπλέον η ΔΕΥΑΜ επιφυλάσσεται για την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά επιπλέον συνολικής ποσότητας 450.000 m3 πόσιμου νερού, με εκτιμώμενη αξία της συμπληρωματικής σύμβασης να ανέρχεται στο ποσό των 558.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 450.000,00 ΦΠΑ : € 108.000,00). 

Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Φραντζέσκος Βιγλιάρης, τόνισε:

«Για την αντιμετώπιση της έντονης λειψυδρίας και ενόψει των αυξημένων αναγκών της τουριστικής περιόδου, προκηρύσσουμε ένα διαγωνισμό για τη διασφάλιση σημαντικής επάρκειας νερού. Επισημαίνω ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες εγκατάστασης δύο αφαλατώσεων 1000 m3 η κάθε μία στο παλιό Λιμάνι, έχουν διασφαλιστεί οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτίωση-αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών διαχείρισης αστικών λυμάτων, προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί για την κατασκευή του προωθητικού αγωγού αφαλάτωσης Κόρφου προς τις κεντρικές δεξαμενές της πόλης και την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματος αυτόματου ελέγχου των δικτύων ύδρευσης, υλοποιούνται μελέτες για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης. Σε συνεργασία με τη σημερινή Δημοτική Αρχή και με τη βοήθεια των στελεχών της ΔΕΥΑΜ εργαζόμαστε με στόχο να αντιμετωπίσουμε διαχρονικά προβλήματα  και να αναβαθμίσουμε τις βασικές υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης του νησιού.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 125


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.