Συγχαρητήρια του επικεφαλής της DG-REGIO, Carsten Rasmussen, για τη λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Δημοσίευση: 20.11.2021, 21:54

Την Αυτοδιοίκηση του Νοτίου Αιγαίου, στα πρόσωπα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, του προέδρου της ΠΕΔ, Αντώνη Καμπουράκη και των δημάρχων που συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, συνεχάρη για την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ΑΕ, ο Carsten Rasmussen, επικεφαλής του Τμήματος Ελλάδας – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO)...
Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος κατά την τηλεδιάσκεψη

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Μανώλη Γραψάκου, με τη συμμετοχή του κ. Rasmussen, του Περιφερειάρχη και Προέδρου του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ΑΕ, Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. , Δημάρχου Ρόδου και Προέδρου της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, Αντώνη Καμπουράκη και των δημάρχων του Νοτίου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, θέμα της οποίας  ήταν ο Οδηγός του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Νοτίου Αιγαίου, ο συντονιστής του Δικτύου ΦΟΔΣΑ και Γεν. Διευθυντής του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, Χαράλαμπος Τσοκανής, παρουσίασε τους άξονες του ΠΕΣΔΑ, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της DG-REGIO προς τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ΑΕ. 

Ο Carsten Rasmussen, επικεφαλής του Τμήματος Ελλάδας – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO), εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την μέχρι σήμερα λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ΑΕ, δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ την Αυτοδιοίκηση στο Νότιο Αιγαίο, γιατί ο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου είναι μια καινοτόμος κίνηση που η Ευρώπη χαιρετίζει, είναι η σύγχρονη αντίληψη στα περιβαλλοντικά ζητήματα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, που έρχεται να συναρτήσει αυτό που στην Ευρώπη αποτελεί κεκτημένη πρακτική εδώ και δεκαετίες. Η DG-REGIO υποστηρίζει πλήρως το έργο που σήμερα συντελείται στο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και μάλιστα αυτό προτίθεται  να το κάνει παρέχοντας και τεχνική βοήθεια. Θέλω να συγχαρώ τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου για την πρόοδο που έχει κάνει στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του».

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 101


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.