Κ. Φάρκωνας: Επιτέλους ο κλάδος ακούγεται

Δημοσίευση: 18.11.2021, 10:55
Τελευταία Ενημέρωση: 18.11.2021, 11:10

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά από χρόνια, να νιώθουμε πως επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίσθημα δικαίου όλων των συναδέλφων μας, επισημαίνει ο πρόεδρος .της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών - Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων και Μοτοσικλετών, Κώστα Φάρκωνα. Η κυρία Μονογιού , βουλευτής Κυκλάδων, έκανε πάλι το θαύμα της, επισημαίνει, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του...

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση , μετά από χρόνια , να νιώθουμε πως επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίσθημα δικαίου όλων των συναδέλφων μας.  

Η Κυρία Μονογιού , βουλευτής Κυκλάδων , έκανε πάλι το θαύμα της. Σε συζητήσεις που είχαμε μαζί της, είχε θέσει ως στόχο την διόρθωση της αδικίας σχετικά με τον χρόνο χρήσης των οχημάτων μας αλλά και το θέμα των διεθνών διπλωμάτων.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Κατόπιν αιτήματος εδώ και 1,5 χρόνο  του Προέδρου Κωνσταντίνου Φάρκωνα και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών - Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων και Μοτοσικλετών και Προέδρου του Συλλόγου Εκμισθωτών Μοτοποδηλάτων - Μοτοσυκλετών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και του Υπεύθυνου επικοινωνίας και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών - Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων - Μοτοσυκλετών και Αντιπροέδρου Συλλόγου Εκμισθωτών Μυκόνου, Χρήστου Ρίζου, η Κατερίνα Μονογυιού βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τον τέως Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και νύν Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής της βουλής, προέβη σε μία σειρά πρωτοβουλιών ώστε να διευθετηθεί οριστικά αυτό το θέμα. 


Με παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού δίνεται πλέον τέλος στη διεθνή άδεια οδήγησης για τους επισκέπτες από Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο
Με το δίπλωμα οδήγησης της χώρας τους και χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης διεθνούς άδειας οδήγησης θα μπορούν να οδηγούν πλέον στην Ελλάδα οι εκατοντάδες χιλιάδες απόδημοι και επισκέπτες από τις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου “Οδηγώντας με Ασφάλεια” του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που ψηφίστηκε στη Βουλή.
Με αυτό τον τρόπο απαλλάσσονται από αχρείαστη ταλαιπωρία, οικονομικό κόστος και γραφειοκρατία οι επισκέπτες αυτών των χωρών, βελτιώνοντας παράλληλα και καθιστώντας ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά ως πρόεδρος αλλά και όλο το προεδρείο της ομοσπονδίας μας, είμαστε ευγνώμονες στην βουλευτή μας Κατερίνα Μονογυιού για την απεριόριστη βοήθεια που έχει προσφέρει στον κλάδο. Μας έχει ανοίξει πόρτες, πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και ενδιαφέρεται για το μέλλον μας. Παράλληλα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στον πρώην υφυπουργό Μεταφορων Κο Γιάννη Κεφαλογιάννη για την βοήθειά του . Μας άκουσε , χωρίς φανφάρες και υποσχέσεις δούλεψε και έφερε εις πέρας τροποποιήσεις που ανεβάζουν το επίπεδο στον κλάδο μας. 

 Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν υπήρξε βουλευτής και υπουργός που μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις!

Σας ευχαριστούμε ξανά!

Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας

Φάρκωνας Κων/νος"

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 90


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.