Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WTM 2021”

Δημοσίευση: 11.11.2021, 14:07
Τελευταία Ενημέρωση: 11.11.2021, 14:22

Με αποκλειστική στόχευση στον εναλλακτικό τουρισμό, ο  Δήμος Πάρου συμμετείχε εφέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WTM”, η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο κατά το διάστημα 01-03 Νοεμβρίου 2021. Στην έκθεση και στο περίπτερο της Πάρους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διεξήχθησαν παραγωγικές συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού...
Ο υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου - Έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, στο περίπτερο

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επαφές με  ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία, στους οποίους παρουσιάστηκαν τα εξειδικευμένα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος του νησιού τα οποία προσφέρονται για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση εκ μέρους των συνομιλητών, στους οποίους περιλαμβάνονταν και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών όπως της Mice And Tourism, της Expedia και της Τelegraph με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην προβολή του νησιού στη Βρετανική Αγορά ως ιδανικού εναλλακτικού προορισμού.

Ακολουθεί η συμμετοχή του Δήμου Πάρου σε νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της εταιρείας συμβούλων μάρκετινγκ “MTC GROUP” που πραγματοποιούνται στο διάστημα από 8 έως 18 Νοεμβρίου με έμφαση και πάλι στον θεματικό τουρισμό.

Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συνομιλίες  με ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ελλάδα, οι οποίοι εξειδικεύονται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 117


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.