Δυο τακτικά μέλη εκλέχτηκαν στην ΕΣΕΕ από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου

Δημοσίευση: 05.11.2021, 20:04

Δυναμικό "παρών" στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και στα τακτικά μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου στην Ε.Σ.Ε.Ε. από τους Κυκλαδίτικους Εμπορικούς Συλλόγους καθώς εκλέχτηκαν μέλη από τη Νάξο, τη Σαντορίνη, τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Σύρο και την Τήνο. Από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, όπως ανακοινώνει ο Σύλλογος, εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) ο πρόεδρος του τηνιακού συλλόγου Ανδρέας Τσιμέκης και η γενική γραμματέας, Λουκία Κολλάρου...
Ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Τήνου, Ανδρέας Τσιμέκης (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των τακτικών μελών στην Ε.Σ.Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου έγιναν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, με συμμετοχή που έφτασε στο 98%. Η ψηφοφορία έγινε διά ζώσης και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σημειώνει ο  Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, εκπροσωπούνται επάξια οι Εμπορικοί Σύλλογοι των Κυκλάδων από δύο πολύ ικανούς συνάδελφους, τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σίφνου κ. Θοδωρή Πολενάκη, την κ. Κατερίνα Φουντουλάκη από τη Σύρο και τον κ. Βαγγέλη Στρατούρη από τη Νάξο.

Ευελπιστούμε και στις εκλογές της Ε.Σ.Ε.Ε. που θα γίνουν στις 28 Νοεμβρίου 2021 να υπάρχει ανάλογη εκπροσώπηση των Κυκλάδων και να μην εστιάσουν μόνο σε υποψηφίους από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά, προσθέτει.

Η συμμετοχή μας στην Ε.Σ.Ε.Ε. και στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α., τα ανώτατα όργανα των εμπορικών συλλόγων είναι πολύ σημαντική καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να καταθέτουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του νησιού μας και μας προσφέρετε άμεση ενημέρωση, επισημαίνει το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 183


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.