"Οι συνεχείς προσπάθειες της Κ. Μονογυιού για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» αποδίδουν καρπούς"

Δημοσίευση: 12.10.2021, 17:24

Έπειτα από συνεχείς προσπάθειες της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, η οποία εδώ και μήνες προωθεί τα αιτήματα των Δήμων σχετικά με θέματα υποδομών, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 3 ιδιαίτερα σημαντικά έργα, που βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των Κυκλαδιτών. Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τους Δήμους του Νομού Κυκλάδων και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη...

Ο κ. Πέτσας ενημέρωσε την κ. Μονογυιού για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που αφορά στα έργα του Νομού Κυκλάδων μέσω των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συγκεκριμένα: 

1) Ένταξη του έργου «Βελτίωση υποδομών για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων ΔΕΥΑ Μυκόνου» με χρηματοδότηση  6.015.000€. Με την ολοκλήρωση του έργου τα προβλήματα του καλοκαιριού με τα αστικά λύματα στο νησί της Μυκόνου θα είναι παρελθόν.

2) Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η άμεση ένταξη  για τα ψηφιακά προγράμματα των Δήμων Θήρας και Σερίφου. Η ψηφιακή εποχή των 2 νησιών ξεκινάει σε στέρεες βάσεις.

3) Το αμέσως  επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, το έργο για την ύδρευση του νησιού της Σικίνου και θα αλλάξει η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

" Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των βασικών υποδομών των νησιωτικών δήμων με τα κονδύλια του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» έχουν ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των νησιωτών. Γιατί η επανεκκίνηση της κοινωνικής ζωής με την ποιότητα ζωής των πολιτών είναι στόχος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εσωτερικών", επισημαίνει η Κατερίνα Μονογυιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 110


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.