Το δίκτυο Aegean Cuisine αποχαιρετά τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη

Δημοσίευση: 11.10.2021, 18:41

Θλίψη ανείπωτη και απώλεια αναντικατάστατη αποτελεί ο απροσδόκητος θάνατος του Γιώργου Χατζηγιαννάκη για τη μεγάλη οικογένεια του δικτύου Aegean Cuisine και για όλους όσους είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του, επισημαίνουν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της ιδέας και της δημιουργίας του δικτύου Aegean Cuisine...
Γιώργος Χατζηγιαννάκης

Στην ανακοίνωση ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων επισημαίνουν ακόμη, τα παρακάτω:

"Ως ιδρυτής του εστιατορίου «Σελήνη» στη Σαντορίνη είχε από πολύ νωρίς εκφράσει τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τα τοπικά προϊόντα των Κυκλάδων, με τα ιδιαίτερα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τις αγνές γεύσεις τους, και έκανε σκοπό της ζωής του να τα εξυμνήσει και να τα αναδείξει. 

Πρώτος από όλους πίστεψε στη σπουδαιότητα της γαστρονομικής παράδοσης των νησιών μας και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες των Κυκλάδων. Με σεβασμό στις παραδόσεις και στη μοναδικότητα κάθε προϊόντος, αναγνώρισε την αναγκαιότητα για συσπείρωση και συνεργασία ανάμεσα στους παραγωγούς τοπικών προϊόντων, τους μάγειρες και τους επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και όλων όσων ασχολούνται με την προβολή και ανάπτυξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε νησιού.

Με πάθος και ενθουσιασμό πρωτοστάτησε σε όλες τις ενέργειες που έδωσαν σάρκα και οστά στο δίκτυο Aegean Cuisine. Συμμετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις και είχε πάντα ρόλο ενεργό στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε δράσης, με πρωτοποριακές ιδέες και εύστοχες υποδείξεις. Με την διορατική του ματιά και την ευέλικτη σκέψη του συνέβαλε ώστε να διατηρούνται οι ισορροπίες ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Με τις γνώσεις και την ευγενική του προσωπικότητα συνέβαλε αμέριστα στη διατήρηση του υψηλού κύρους και της καλής φήμης του δικτύου διεθνώς προβάλλοντάς το με κάθε ευκαιρία τόσο μέσα από τις δράσεις του διαρκώς βραβευμένου εστιατορίου του όσο και μέσα από τις διαπροσωπικές του σχέσεις με τον δημοσιογραφικό κόσμο της γαστρονομίας.

Για το δίκτυο Aegean Cuisine χάθηκε ένας σημαντικός πυλώνας στήριξης και περαιτέρω ανάπτυξης. Ας είναι η ενωτική και πρωτοπόρα σκέψη του οδηγός για τα επόμενα βήματα. 

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Γιώργο."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 115


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.