Η Μύκονος αναδεικνύεται ως εξαιρετικός προορισμός εμπειριών για όλο το χρόνο!

Δημοσίευση: 08.10.2021, 15:39

To Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Έκθεση και το Συνέδριο για την κρουαζιέρα Seatrade Cruise Global που πραγματοποιήθηκε στις 27-30/09 στο Μιάμι και συνεχίζεται διαδικτυακά και τον Οκτώβριο. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να γίνονται αναδεικνύεται η δυναμική της Μυκόνου ως ένας εξαιρετικός προορισμός εμπειριών, ακόμα και για τους εκτός σεζόν μήνες. Μάλιστα το 2022 η σεζόν θα αρχίσει τον Ιανουάριο και θα κλείσει το Δεκέμβριο καθιστώντας έτσι την Μύκονο προορισμό για όλο τον χρόνο. Ο εκπρόσωπος και σύμβουλος του Δ.Λ.Τ. Μυκόνου Κ. Μπρας ήταν και ο μοναδικός Έλληνας στο Συνέδριο που μίλησε σε 3 συνεδρίες και ανέδειξε την προσπάθεια της Ελλάδας και της Μυκόνου για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας...

Ο εκπρόσωπος  και σύμβουλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, Κ. Μπρας, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων του νησιού, για τη δημιουργία του σχεδίου έκτακτης ανάγκης, από τους πρώτους προορισμούς παγκοσμίως, αλλά και την επιστροφή στην νέα κανονικότητα, χαρακτηριστικό που έχει εκτιμηθεί πολύ από τον κλάδο και τους επισκέπτες. 

Επεσήμανε την άμεση ανταπόκριση του Δ.Λ.Τ. Μυκόνου στην επισκευή/συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του και ενημέρωσε ότι Δ.Λ.Τ. Μυκόνου ολοκλήρωσε την μελέτη για την δημιουργία επιβατικού σταθμού Κρουαζιέρας και ταυτόχρονα πύλη Εισόδου - Εξόδου και Schengen στον Παλαιό Λιμένα και σύντομα αναμένει τις εγκρίσεις από τα αρμόδια Υπουργεία.

Επίσης, τόνισε ότι με σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή και τους υπόλοιπους φορείς το επόμενο διάστημα θα συζητηθούν προτάσεις, που μέσω της καλύτερης πληροφόρησης θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 116


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.