"Μπορεί να μας θυμίσει ο κ. Γλυνός σε πόσες από τις θητείες του στον Δήμο Ρόδου, υπηρέτησε από άμισθη θέση;"

Δημοσίευση: 15.09.2021, 14:34

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι προσβολές, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, τα υπονοούμενα και η παραπληροφόρηση βαφτίζονται διαφωνία, αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε απάντηση ανακοίνωσης του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλη Γλυνού...
(Εικόνα: Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)

Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την οποία απαντά σε ανακοίνωση του Μανώλη Γλυνού, σημειώνει:

"Ο καθένας πολιτεύεται με αυτά που ως προσωπικότητα μπορεί να υποστηρίξει και ο Μανώλης Γλυνός επέλεξε αυτά, όπως και τους υποβολείς του, από τον ΣΥΡΙΖΑ που μέσω του κρυφού αρραβώνα εκπροσωπεί στην Περιφέρεια, μέχρι τους δημοσιογραφικούς συγκυβερνήτες του.  

Όχι μόνο επέλεξε, αλλά άγεται και φέρεται από τους συνήθεις υποβολείς του, εκείνους τους κατ’ ευφημισμόν « δημοσιογράφους»,  που του υπαγορεύουν θέσεις και απόψεις. 

Είδε φως και μπήκε, για μια ακόμη φορά, όπως κάνει πάντα!

Παρότι οι απαντήσεις για το ζήτημα που θίγει σχετικά με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό έχουν δοθεί, η αγωνία του να κάνει τη χάρη στους υποβολείς του, δεν τον εμπόδισε για πολλοστή φορά να αυτογελοιοποιηθεί, επιδεικνύοντας παροιμιώδη άγνοια της λειτουργίας των φορέων της Αυτοδιοίκησης και των αρχών της διαφάνειας. 

Δεν  τον εμπόδισε να συνταχθεί με το μέτωπο του φτηνότερου λαϊκισμού, να υιοθετήσει την κακόβουλη  και παντελώς ανυπόστατη επιχειρηματολογία τους,  να γίνει μαριονέτα τους. 
Δεν τον εμπόδισε να δώσει τις ευλογίες του στη λάσπη, στη συκοφαντία, στην ψευδολογία, στις εμμονικές συμπεριφορές  των εξωθεσμικών  παραγόντων που έχουν  πνίξει την πολιτική ζωή του τόπου στη δυσοσμία των λυμάτων της δημοσιογραφικής αθλιότητας και ανηθικότητας.  

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Μανώλης Γλυνός έχει επιλέξει τους συνομιλητές του και ποιους εκφράζει στον πολιτικό του λόγο.  Και είναι  στ’ αλήθεια κωμικό να μιλά για   πολιτικό διάλογο επιπέδου καφενείου, ο εκφραστής της πολιτικής σχολής του ούζου και του τσίπουρου!

Είναι υποκριτικό να χύνει  κροκοδείλια δάκρυα τάχα  για τις ανάγκες των πολιτών. 

Αφού του αρέσει τόσο το μελό για το δημόσιο χρήμα, μας  προτρέπει να του θέσουμε ένα ερώτημα: Μπορεί να μας θυμίσει ο κ. Γλυνός σε πόσες από τις θητείες του στον Δήμο Ρόδου,  υπηρέτησε από άμισθη θέση;  

Στον θεσμό της μείζονος μειοψηφίας, δεν αξίζει τέτοιος ξεπεσμός.  Ο Μανώλης Γλυνός φέρει γι’ αυτόν ακέραια την ευθύνη. "

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 155


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.